КНДР написала США і Південній Кореї цілий список вимог

0
15

КНДР написала США і Південній Кореї цілий список вимог У заяві, поширеній офіційним інформаційним агентством КНДР, зокрема, говориться: ‘Якщо Сполучені Штати та їхня маріонетка Південна Корея хочуть уникнути того, щоб на них обрушилась вся сила нашої армії і народу і по справжньому бажають діалогу і переговорів, в першу чергу вони повинні скасувати сфабриковану резолюцію РБ ООН про накладення санкцій’.

КНДР також вимагає від США прибрати свою ядерну зброю, розміщену, як Пхеньян стверджує, у сусідніх з Північною Кореєю країнах. Створення на Корейському півострові зони, вільної від ядерної зброї, заявила влада КНДР, повинне початися саме з виведення американського ядерного арсеналу з регіону.

Зазначимо, ситуація на Корейському півострові різко загострилася в березні 2013 року після того, як Пхеньян у відповідь на чергове посилення санкцій з боку ООН пообіцяв завдати США і Південній Кореї ядерний удар, розірвав з Сеулом пакт про ненапад і рекомендував іноземцям залишити Корейський півострів.




Джерело: ТСН



Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here