Поздравление Ивана Куличенко с Днем города

0
25

Шановні мешканці Дніпропетровська!

Щиро вітаю вас з нашим спільним святом – Днем міста!

Цього року Дніпропетровську 235, також 2011го виповнюється 10 років відтоді, як ми всі разом почали відзначати День народження міста свято улюблене та шановане всіма дніпропетровцями. У житті нашого міста багато яскравих сторінок: з Дніпропетровськом повязані імена відомих державних діячів, вчених, митців та літераторів. Це величне свято є даниною памяті наших предків, які упродовж століть будували рідне місто і заповіли нам берегти його та примножувати його славу.

Головний скарб Дніпропетровська його мешканці, прекрасні та працьовиті люди. Робота ж міської влади підпорядкована головній меті зробити життя дніпропетровців кращим та заможнішим. Останнім часом у нас склалася традиція до кожного свята дарувати мешканцям відновлені площі та вулиці. Так до Дня міста ми збудували Катеринославський, Європейський та Театральний бульвари, Алею закоханих, Набережну з фонтанами. Цього року відкриваємо реконструйовану набережну з фонтаном на лівому березі і таким чином починаємо формувати лівобережний центр міста. Окрім того, до Дня міста ми здаємо в експлуатацію новий дитячий садок та кілометри капітально відремонтованих доріг. І робота продовжується, тим більше, що нині втілювати у життя важливі для міста проекти активно допомагає обласна влада і особисто керівник області Олександр Вілкул.

Майбутнє процвітання Дніпропетровська залежить від нашої турботи про місто, бажання зробити його красивим та благополучним. Вірю, що спільними зусиллями, ми досягнемо цієї мети.

Дорогі дніпропетровці, дякую кожному з вас за все, що ви робили та робите для рідного міста. Бажаю, щоб у кожному домі панували мир та спокій. Міцного здоровя, родинного щастя, радості, Божого благословення та нових трудових успіхів на благо нашого міста та України.

Нехай наше місто процвітає. Слава Дніпропетровську і дніпропетровцям! Зі святом!



З повагою

Міський голова Іван Куліченко

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here