Естетика і надійність за доступною ціною – ковані ворота в Тернополі від brama-market.lviv.ua

0
182

Етапи створення кованих воріт для вулиці

Ніщо так не заворожує погляд, як спостерігання за вогнем та вправними руками майстра, який кує загартований метал. За тим, як з полумяних бризок виходить тонкий та унікальний виріб художнього кування для майбутніх кованих воріт. Засноване виробництво нашої компанії почало свою діяльність у 2004 році. Ми отримуємо замовлення на зсувні та розпашні брами на вулицю, сходинки, перила, ковані хвіртки, віконні решітки та будь-які інші предмети декору.

У якості заповнення кованих воріт у Тернополі можете обрати профлист, мідь, полікарбонат або дерево.

З чого починається художнє кування? Звичайно ж з ескізу. Ви можете залучитися до процесу створення власного дизайну воріт за допомогою нашого художника, або скомбінувати візерунок брами із заготівок у каталозі. Ціна на індивідуальну роботу буде більшою, проте для наших майстрів немає нічого неймовірного. Ми можемо відтворити будь-яку вашу мрію казкову тварину, сцену з улюбленої казки, малюнок вашої дитини або унікальний сімейний герб.

Заміри проїзду та точне планування для встановлення розсувних воріт на ділянку.

Ми наголошуємо на тому, що цим важливим етапом не можна нехтувати. Зазвичай готові ворота встановлюються на готовій ділянці зі стовпами або огорожею. Виміряти точну ширину та висоту від землі до петель найголовніша підготовча робота, від якої залежить кінцевий результат. Саме тому, ми надаємо цю послугу безкоштовно.

Від чого залежить ціна електричних кованих воріт?

Процес виробництва складається з багатьох етапів, а вартість залежить від кількості матеріалів, яку розраховує інженер – ширина та вага заготівок. До уваги також береться складність малюнку. Приблизна ціна на ворота габаритами 3000х2000мм стартує від 1 350 євро.

Для створення кованого полотна, заготівка проходить через 6 цехів:

Назва цеху Діяльність
Цех гарячого кування воріт Тут ковалі вручну загартовують матеріал та кують його при температурі від 800C
Цех збірки Далі, готові елементи зварюються між собою відповідно кресленням
Піскоструйний цех У закритій камері зварене полотно очищають від окалини
Шліфувальний цех Кожний елемент воріт шліфується бормашиною, а порожнини зі зворотного боку заповнюються герметиком
Цех цинкування Готове полотно вкривається фарбою із вмістом цинку 90%

ЦІКАВА ІНФОРМАЦІЯ

Вам відомо, що таке патинування? Це особливий метод фарбування металу, який відбувається вручну за допомогою пензлика. Художник наносить фарбу на місця вигину металу, надаючи обєму та антикварності кованому полотну. Вибрати можна з чотирьох відтінків срібло, золото, мідь та зелень.

Допоможемо обрати електродвигун на вуличні ворота

Правильний вибір автоматики запорука довгої та справної роботи ворітної системи. Наші менеджери brama-market.lviv.ua підберуть привод, спираючись на вагу та ширину стулок вашої брами. У асортименті магазину є моделі для усіх типів воріт від 130 євро! Найпопулярніші виробники – Nice, Faac та Came.

Як замовити продукцію із безкоштовною доставкою у моє місто?

Замовляючи у БРАМА МАРКЕТ ви можете не турбуватися про доставку, усі витрати ми беремо на себе. Фото воріт можно подивитися за посиланням https://brama-market.lviv.ua/photoalbums Прорахувати вартість та зробити замовлення можна на нашому сайті або прямо в офісі у Тернополі. Фото готових замовлень наших клієнтів можете побачити у розділі Фотогалерея.

Адресу офісу та діючі акційні пропозиції дізнавайтеся у менеджера: (067) 3488399, (050) 1604611.

АКЦІЯ від компанії БРАМА МАРКЕТ у Тернополі замовникам художніх кованих виробів з 26 травня по 2 червня автоматика у подарунок!

Естетика і надійність за доступною ціною - ковані ворота в Тернополі від brama-market.lviv.ua

Естетика і надійність за доступною ціною - ковані ворота в Тернополі від brama-market.lviv.ua

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here