Ірина Грицай: «День Незалежності стає днем пошани героїв – борців за Україну»

0
260

Ірина Грицай: «День Незалежності стає днем пошани героїв – борців за Україну»

Сенс святкування Дня Незалежності за останні роки суттєво змінився 24 серпня стає, в першу чергу, днем пошани героїв, що віддали своє життя за Батьківщину, та тих, хто продовжує боротьбу за її Незалежність. Таку думку висловила представниця партії Солідарність – Блок Петра Порошенка Ірина Грицай під час зустрічі із демобілізованими бійцями АТО.

Підтримка армії полягає не тільки в допомозі бійцям, що стоять на передовій. Не менш важливо підтримувати та допомагати соціалізації тих, хто вже побачив жахи війни на власні очі. Привітати з Днем Незалежності, виказати вдячність та запропонувати допомогу демобілізованим бійцям таким я бачу сенс святкування 24 серпня, – відзначила Ірина.

На зустрічі з демобілізованими військовими в приймальні Ірини Грицай були присутні бійці з різних бригад (розвідники, сапери, кулеметники), що воювали в найгарячіших точках АТО в Донецьку, в Горлівці, брали участь у запеклих боях в Донецькому аеропорті. Військові більше години ділилися спогадами про важкий рік. Присутні партійці та сім’ї військових висловили сподівання, що війна незабаром скінчиться та всі мужні українці зможуть повернутися живими та неушкодженими додому.

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here