У Дніпропетровську відбудеться благодійне чаювання

0
55

Останній тиждень осені – гарний час для гарячого чаю і теплих спогадів. Саме тому міжнародний благодійний фонд Кожен може закликав українців в усьому світі долучитись до Тижня благодійних чаювань Cherry Tea/ЧеріТі 23-30 листопада, зібрані в ході якого кошти будуть спрямовані на закупівлю медикаментів для постраждалих внаслідок бойових дій на сході України дітей та літніх людей.

Cherry Tea у перекладі з англійської означає вишневий чай, водночас це словосполучення співзвучно з іншим англійським словом Charity благодійність. Чаювати будуть в багатьох містах України, а також в Ізраїлі, Португалії, Фінляндії та Німеччині. В Дніпроптровську до благодійного флешмобу приєдналася галерея-книгарня ‘Чорна ящірка’. Про захід нам розповіла Вікторія Наріжна, співзасновниця галереї-книгарні:

‘Ми вирішили зробити і у себе благодійне чаювання під назвою ‘Ностальгійне чаювання’. Будемо згадувати улюблені книжки дитинства, ділитися одне з одним спогадами про те, з чого почалася наша любов до книг, і все це в атмосфері дружнього затишного чаювання.

Що необхідно зробити, щоби взяти участь у благодійному ‘Ностальгійному чаюванні’:

1. Прийти 26 листопада о 18:30 (або й пізніше, геть формальності!) до галереї-книгарні ‘Чорна ящірка’, прихопивши з собою улюблену книжку(и) дитинства або свої теплі спогади про неї.

2. Пити смачний чай, їсти смачне печиво, згадувати перші книжкові відкриття та враження, цитувати улюблені фрагменти, розповідати, що улюблені книжки дитинства значать для вас тепер і як змінили ваше життя, загалом отримувати задоволення від доброї затишної компанії.

3. На знак вдячності за чудово проведений час залишити посильний грошовий внесок, який за допомогою фонду Кожен Може/Everybody Can перетвориться на ліки для тяжко хворих дітей і літніх людей, що постраждали від війни.

4. Відчути радість від того, що особисте задоволення та суспільна користь можуть так прекрасно сполучатися, та понести цю радість в своєму серці далі крізь життя’



Галерея-книгарня ‘Чорна ящірка’ знаходиться за адресою: Червона площа, 3. Повідомити про бажання долучитися до чаювання можна за

посиланням

.

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here