Завтра в Дніпропетровську відбудеться черговий благодійний розпродаж

0
40

Завтра, 24 квітня, в молодіжному парку на ж/м Червоний Камінь відбудеться черговий благодійний розпродаж. Про це повідомили організатори заходу на сторінці у Facebook.



Кожен розпродаж, який вкотре організовується в Дніпропетровську – тематичний. На ньому збираються кошти на певні потреби армії, переселенців чи поранених. На минулому розпродажі збиралися кошти на ліки та вітаміни, на цьому волонтери вдягатимуть бійців.



‘Як ви знаєте пройшла чергова хвиля мобілізації. Ті кого волонтери вже одягли, своє відносили та повернулись по домівкам на заслужений відпочинок до рідних та близьких. Хтось відправиться на контрактну службу. Зараз на передову готуються або вже прибули сотні новобранців, яких знову потрібно одягати. Канадська форма, якою їх забезпечувала держава, була зимньою. Закуповувати літню форму будемо у дніпропетровської спілки глухих, тобто підтримаємо не лише військових та добровільців, а й вітчизняного виробника, який може виготовляти обмежений вибір продукції, але доброї якості.

Ну і звісно – за вашими побажаннями, які ви залишите на своїх конвертах – допоможемо шпиталям із пораненими та мирним на Донбасі, які живуть в умовах продуктової кризи.

Приєднуйтесь.’ – пише організаторка Валерія Мальченко.



Окрім корисних і красивих речей, що ви зможете придбати на розпродажі, організатори обіцяють музику, барбекю, сангрію і прекрасний настрій.



Початок заходу – о 10:00. Дістатися місця проведення можна міським транспортом: від танку на Карла Маркса маршрутка №122, від книжкового ринку автобус №121, з вокзалу маршрутка №111. З лівого берега, вул. Калинова – автобус 95, від ЮМЗ – 156 маршрутка. Зупинка Льодова арена.

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here