Сергій Риженко став лауреатом премії Людина року-2014″”

0
134

Сергій Риженко став лауреатом премії Людина року-201421 березня в Київському палаці ‘Україна’ ОКБ ім. Мечникова в особі головного лікаря Сергія Риженка отримала загальнонаціональну премію ‘Людина року – 2014’ в номінації ‘Кумир українців’.

Про це повідомив на своїй сторінці в ‘Facebook’ заступник головного лікаря Юрій Скребець.

‘Сергій Риженко зауважив, що ця нагорода – визнання героїчної праці всього колектива лікарні Мечникова, яка врятувала вже понад 1200 тяжкопоранених бійців… і вивів нас за собою на сцену!Це не можна забути: весь величезний зал, бійці-герої АТО, і три президенти аплодували нам стоячи… Дякуємо всім вам, наші рідні українці, за визнання й допомогу в нашій спільній великій праці! Слава Україні!’, – написав Скребець.

Поряд із Риженком на сцені були лікарі медзакладу, котрі найбільше докладали зусиль, лікуючи поранених: заввідділенням анестезіології та інтенсивної терапії невідкладних станів Олександр Машин, заввідділенням ортопедії і травматології № 1 Іван Жердєв, заввідділення хірургії і трансплантації (хірургії № 1) Віталій Пелех, заввідділенням щелепно-лицьової хірургії Анатолій Комок та інші.

Разом з Сергієм Риженко до спеціальних премій ‘Обранці звитяги’ представили Юрія Бірюкова – засновника та керівника благодійного фонду ‘Крила Фенікса’ , який отримав премію ‘Покликання серця’ та Володимира Рубана – керівника ГО ‘Офіцерський корпус’, якого нагородили ‘За мужність і патріотизм’.

А Володарями міжнародних премій програми стали: Даля Грібаускайте Президент Литовської Республіки – Міжнародна премія в галузі суспільно політичної діяльності, Ейнулла Мадатлі – Надзвичайний і Повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні – Міжнародна премія в галузі дипломатії та Вахтанг Кікабідзе Народний артист Грузинської РСР Міжнародна премія ім. Михайла Вороніна ‘За високий стиль життя’.

Нагадаємо, за ініціативи Далі Грібаускайте Литва приймає на лікування поранених бійців АТО та надає допомогу українській медицині.

Під час церемонії ‘Людина року-2014’ провели благочинну акція ‘Життя заради миру’, збираючи гроші на лікування і реабілітацію поранених в зоні АТО.

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here