Голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков відкрив першу чергу нового водопроводу у місті Синельникове

0
47

Голова облдержадміністрації Дмитро Колєсніков відкрив першу чергу нового водопроводу у місті Синельникове

Система, яка існувала у місті до цього, складалася з розгалужених ліній водопостачання, які мали тупикові ділянки. У разі аварійної ситуації, мережа водопроводу, розташована після аварійної ділянки, залишалася без води. Через це у місті, особливо влітку виникали перебої з водопостачанням.

Для надання стабільного водопостачання було вирішено зєднати систему водопроводу міста у єдину (закільцьовану) мережу. Це дозволить зменшити втрати води та вирівняти тиск в мережах для забезпечення стабільним водопостачанням жителів міста.

Розвиток територій неможливий без наявності сучасної системи водопостачання та забезпечення населення якісною питною водою. Тому одним із пріоритетних напрямків роботи обласної влади є забезпечення жителів регіону якісним та стабільним водопостачанням. Завдяки будівництву нової водопровідної мережі питання стабільного водопостачання в м. Синельникове буде вирішене, – зазначив Дмитро Колєсніков.

У рамках першої черги наразі завершено будівництво водопроводу від насосної станції № 3 ДМП ВКГ Дніпро-Західний Донбас до вул. Чехова та будівництво водопроводу на ділянці вул. Ватутіна до вул. Куйбишева.

У 2013 році роботи з будівництва будуть продовжені. У рамках другої черги буде збудовано водопровід від вул. Чехова до вул. Терешкова (3,43 км), що дозволить завершити створення кільцевої водопровідної мережі та забезпечити жителів міста якісним та стабільним водопостачанням.

Загальна вартість обєкту складає близько 10 млн. грн (державний та місцевий бюджет).

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here