Qguar YMS – управління територією в новому ключі

0
210

Оптимізація робочого процесу завжди сприяє підвищенню його ефективності та продуктивності. Компанія Quantum розробляє унікальні програмні продукти. Вони спрощують логістичні процеси в різних сферах діяльності.

Одним із них виступає програма Qguar YMS – управління територією для компаній різних розмірів. Вона здатна контролювати пересування будь-яких транспортних засобів по території підприємства. Завдяки цьому система дозволяє спрощувати логістичні процеси, оптимізувати застосування наявних засобів пересування.

Особливості програми

Якщо вас цікавлять питання формування часових вікон доставки, планування і контроль руху автотранспорту по території вашого підприємства під час проведення робіт, пов’язаних із завантаженням і розвантаженням продукції, а також продуктивне управління двором, Qguar YMS стане вашим незамінним помічником.

Особливість розробленої програми дозволяє оптимізувати пересування по території підприємства транспортних засобів, не перешкоджаючи при цьому робочим процесам всередині неї. Qguar YMS надає доступ в реальному часі до інформації про всі транспортні засоби, які перебувають в розпорядженні вашої компанії і на її території та їхні дії.

Управління двором з Qguar YMS дозволяє планувати всі логістичні події аж до пішохідних переміщень на вашій території.

Переваги системи Qguar YMS

Використання в Україні програми Qguar YMS відкриє перед вами широкий спектр можливостей в роботі з транспортними засобами компанії:

  • чітке планування будь-яких переміщень,
  • оптимізоване застосування транспорту підприємства,
  • продуктивність планування переміщення на місцевості,
  • виключення затримок у розкладі отримання і відправки товару,
  • доступна взаємодія з водієм,
  • зменшення витрат з обслуговування майданчиків для маневрів.

Точне планування часових вікон для вантажно-розвантажувальних робіт за підтримки Qguar YMS оптимізує використання транспортних засобів і зберігає безперервність роботи персоналу компанії.

Детальна інформація в реальному часі про транспортні засоби які перебувають на території підприємства сприяє правильному плануванню кожної наступної логістичної події.

Qguar YMS – управління територією, що дозволяє підвищувати якість клієнтського обслуговування і рівень організованості робочих процесів. Вибираючи Qguar YMS, ви вибираєте прогресивну путь для розвитку вашого бізнесу.

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here