До 29 апреля, Виставка Мартін ле Коз Данина шани Кіномитцям””

0
47

До 29 апреля, Виставка Мартін ле Коз ‘Данина шани Кіномитцям’

До 29 апреля, Виставка Мартін ле Коз Данина шани Кіномитцям

Посольство Франції в Україні, Французький Інститут в Україні та Дніпропетровський Альянс Франсез із задоволенням запрошують Вас на урочисте відкриття виставки акварелей французької хужожниці Мартін ле Коз, що відбудеться сьогодні 15 квітня 2011 року о 18:00

Як віддати шану творцям анімованих зображень – повільних, широкоформатних, яскравих жорстоких та проникливих, зафіксувавши їх на аркуші паперу? Їх плівки пробігають перед нашими очима, а нам би хотілось їх зупинити в захоплені від вмілих чи не дуже штрихів, втиснутих в кадр!

Представлені тут портрети, що часто надихалися відомими фотографіями, є також своєрідною даниною шани фотографам, які перші вдавалися до ризику відтворення нетривкості облич. Для більшої рухливості та швидкості, а також заради діалогу зі смертю, яку, однак, долає життя, тому що, ось, – воно вже закарбоване і тому продовжуватиметься – я вибрала олівець та туш. Папір добре вбирає вологу, і чорний колір розпливається на ньому. Іноді навіть від зовсім чорної туші в чорнильниці вода набуває синього кольору. Чудовий синій колір, який не ‘триватиме’ і розмиється в розводах… Сюрпризи туші є справжніми подарунками… Саме вона надає обличчям те, що ми часом даремно намагаємось відобразити – невловиму грацію.

За більш детальною інформацією звертайтеся за тел.: 091-300-74-76

Квартира, Арт-центр

Адрес: ул. Красная площадь, 3-1, 49000 Центр (ЦУМ)

Тел.: 371-45-22

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here