«Фіксі Шоу-3. Рятівники часу»

0
78

«Фіксі Шоу-3. Рятівники часу»

Зустрічайте Фіксі Шоу-3. Рятівники часу 3 грудня об 11:00 в Дніпрі в ПК Машинобудівників!

Найрейтинговіші мультяшні герої Фіксікі, популярні в 90-х країнах світу, знову запрошують всіх поринути в світ технічних пригод!

Ви коли-небудь думали про те, як виглядали б Фіксікі, якби вийшли з екрану? У виставі Рятівники часу герої улюбленого серіалу Сімка, Нолик і Фаєр саме такі, якими ви їх знаєте! І вони запрошують глядачів пограти! Але як це зробити, якщо Фіксікі такі маленькі? Дуже просто! Фіксікі зменшать зал!

Нудьгувати на шоу не доведеться ні маленьким, ні великим, адже кожен гість повноправний учасник! Цікавий сюжет зрозумілий завдяки коротким діалогам, а дії героїв постійно доповнюються веселим інтерактивом: музичними іграми, танцями, спілкуванням з усім залом, дружніми співами хітових фіксіспівок!

Фіксікі з’являються ефектно! Прилітаючи на літаку, Нолик зменшує всіх глядачів і ДімДімича, щоб познайомитися з кожним малюком, разом пограти і повеселитися. Але в гру втручається непроханий гість … Комп’ютерний Бот загрожує назавжди зупинити найголовніший годинник в світі! Як герої зможуть здолати його поплічників: Іржу, Пил і Коротке Замикання, врятувати час і зробити з вірусу корисну програму? Тільки якщо малюки та їхні батьки допоможуть їм!

Пізнавальний сюжет легко запам’ятається дітям, а герої з голосами і обличчям мультперсонажів не тільки перенесуть дітлахів в улюблений мультфільм, але і зможуть переконати навіть батьків, що все по-справжньому.

Все про шоу тут www.fixishow.com та https://www.facebook.com/best4kidsua/

Відеоанонс https://www.youtube.com/watch?v=ktZPM4ePECk&t=4s

P.S. Дітям до 4-х років вхід безкоштовно без надання окремого місця в супроводі дорослих (квиток потрібен тільки дорослому).

Вистава йде українською мовою, розрахована на дітей від 3-х до 10-ти років, тривалість 1 година.

Довідки за тел. (050) 239-90-00

Вартість квитків 80-240 грн.

Квитки в касі ПК та частково онлайн https://dnipro.karabas.com/fiksi-shou-ryativniki-chasu-18/order/

Організатори Квартал Концерт, Like PRO та ТМ Best4Kids.

Like PRO та ТМ Best4Kids це понад 700 вистав по всьому світу. Ми пропонуємо глядачам найкращі ліцензійні дитячі шоу в Україні та країнах Європи.

«Фіксі Шоу-3. Рятівники часу»

«Фіксі Шоу-3. Рятівники часу»

«Фіксі Шоу-3. Рятівники часу»

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here