15-18 вересня, МА Арт-Вертеп запрошує на фестиваль Jazz Koktebel

0
23

15-18 вересня, МА Арт-Вертеп запрошує на фестиваль Jazz Koktebel

15-18 вересня, МА Арт-Вертеп запрошує на фестиваль Jazz Koktebel



МА Арт-Вертеп запрошує на фестиваль Jazz Koktebel 2011 (15-18 вересня)

У кожного з вас є шанс зануритися в магічну феєрію коктебельской магії, джазового драйву і кожною клітинкою свого тіла відчути щастя, яке дарує зустріч зі святом справжньої музики під назвою Джаз Коктебель! Планувати цю зустріч можна і потрібно прямо зараз! 15-18 вересня 9-й міжнародний фестиваль Джаз Коктебель!

Джаз Коктебель – це не тільки унікальна атмосфера, нерозривно пов’язана з містичною магією Коктебеля, яка розкриває вищі чакри і творчий потенціал людини. Джаз Коктебель – це в першу чергу музичний фестиваль, затьмарена і усвідомлена точка зору на актуальну альтернативну сцену. Фестиваль дарує можливість особисто відчути зріз найкращого сучасного європейського джазу і імпровізаційної музики, а також парочку видатних американських джазистів на закуску. Волошинська сцена – камерна атмосфера під відкритим небом прямо в саду Будинку-музею, NuJazz – величезний відкритим небом посеред нудистського пляжу і лайн-ап виконавців, які знають про те, що таке драйв, не з чуток. Зверніть увагу на те, що квиток на вечірній концерт NuJazz дає право проходу і на нічний концерт в цей день.



На сцені Nu Jazz ви зможете побачити такі імена як Анна Марія Jopek і Parov Stelar Band, Аліна Орлова і Red Snapper, з неймовірним і абсолютно особливим складом виступить давній друг Коктебеля – БГ і Акваріум – спец гості фестивалю цього року! Унікальне кіно-музичне шоу представить неперевершений французький кіно-композитор Ерік Серра, який створив у тому числі всі найяскравіші музичні теми фільмів Люка Бесссона … І це – далеко не повний список!

Варіанти поїздки:

Автобус Neoplan 520 грн (в обидва боки)

Виїзд з Дніпропетровська

14 вересня. 22:00.

Виїзд з Коктебеля

18 вересня. 22:00

Mersedes Sprinter 400 грн (в обидва боки)

Виїзд з Дніпропетровська

15 вересня. 07:00.

Виїзд з Коктебеля

18 вересня. 22:00

Довідки за телефоном: (056) 745-10-60

Арт-крамниця Білокнижник

вул. Червона площа 3

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here