Циркова вистава «Яскрава арена Дніпра»

0
85

9-11 грудня 2016 року в Дніпропетровському державному цирку традиційно відбудеться ювілейний VІ МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДИТЯЧОГО ТА ЮНАЦЬКОГО ЕСТРАДНО-ЦИРКОВОГО МИСТЕЦТВА ЯСКРАВА АРЕНА ДНІПРА 2016, що проходить в рамках програми Бориса Філатова Культурна столиця.

Цього року у конкурсі візьмуть участь понад 300 юних майстрів циркового мистецтва з різних регіонів України, Білорусі, Угорщини та Аргентини, що обіцяє незабутнє шоу для усіх, хто завітає на фестиваль.

Протягом двох конкурсних днів учасники конкурсу продемонструють свої таланти та уміння в різних циркових жанрах: повітряна і партерна гімнастика, жонглювання, еквілібр, каучук, акробатика, дресура тварин, фокуси та ілюзія. Більшість юних артистів вперше отримає можливість виступити на професійному цирковому майданчику перед кількатисячною аудиторією. Глядачами конкурсного перегляду стануть діти із соціально незахищених категорій населення.

Оцінювати учасників будуть заслужені діячі культури і мистецтв України та США, серед яких Людмила Олексіївна Шевченко (голова журі, Народна артистка СРСР, Народна артистка України, директор, художній керівник Національного цирку України), Владислав Вікторович Корнієнко (Ректор Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва, Заслужений діяч мистецтв України), Роман Іванович Здреник (Комерційний директор Львівского державного цирку), Книш Павло Петрович (Генеральний директор, художній керівник ДП Дирекція пересувних циркових колективів України, Заслужений артист України) та інші професіонали циркової справи.

За підсумками конкурсу кращі номери будуть відібрані міжнародним журі для участі в двох повноцінних циркових Гала-виставах, які відбудуться на арені Дніпропетровського державного цирку в неділю 11 грудня 2016 р. о 12:00 та 16:00. Організатори запрошують маленьких та дорослих жителів Дніпра завітати на свято дитячої творчості та наяву переконатися, яких результатів можна досягти на цирковій арені в дуже юному віці. Квитки на вистави вже можна придбати на сайті karabas.com та у касах цирку.

За підсумками конкурсу всі учасники отримають пам’ятні призи від організаторів і партнерів фестивалю, а найталановитіший учасник здобуде найвищу нагороду Гран-прі фестивалю.

Організатором заходу виступає громадська організація Яскрава країна, Директором фестивалю та Головою Правління ГО Яскрава країна є Обласова Ольга Ігорівна.

Квитки можна придбати на сайті https://dnepropetrovsk.karabas.com/yaskrava-arena-dnipra-2016, а також в касах цирку!

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here