Проводиться конкурс з відбору кандидатів на посади керівників бюро правової допомоги

0
12

На території Дніпропетровського регіону проводиться конкурс з відбору кандидатів на посади керівників бюро правової допомоги.

Для участі у конкурсі претендентам необхідно:

1) до 18 години 00 хвилин 31 травня 2016 року заповнити заявку на веб-сайті https://legalaid-jobs.in.ua/. Надіслані в інший спосіб та/або з порушенням встановленого строку заявки не розглядаються,

2) до 00 годин 00 хвилин 17 червня 2016 року пройти курс дистанційного навчання Вступ до системи надання безоплатної правової допомоги (далі дистанційний курс). Зареєструватися на дистанційному курсі зможуть ті претенденти, які отримають запрошення Координаційного центру з надання правової допомоги, надіслане на адресу електронної пошти, вказану в заявці.

Проходження претендентами дистанційного курсу завершується о 00 годин 00 хвилин 17 червня 2016 року.

Претенденти, які відповідають встановленим вимогам та пройшли дистанційний курс, будуть запрошені на інтервювання до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Дніпропетровській області.

Вимоги до претендентів:

– вища юридична освіта не нижче першого (бакалаврського) рівня вищої освіти,

– вільне володіння українською мовою,

– доброчесність, толерантність,

– спроможність до усної та письмової ефективної комунікації,

– аналітичне мислення, спроможність швидко орієнтуватися і шукати необхідну інформацію,

– рівень досвідченого користувача персонального компютера,

– стресостійкість.

Підтверджений досвід волонтерської діяльності/участі у діяльності громадських організаціях/ініціативних групах, які надають допомогу вразливим суспільним групам, є перевагою.

Запрошуємо до участі у конкурсі!

З докладнішою інформацією ви можете ознайомитися на сайті https://www.legalaid.gov.ua/ .

За додатковою інформацією Ви можете звернутися за тел. (056) 371-15-90 відділ систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області.

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here