Координатор громадсько-політичного руху В. Наливайченка «Справедливість» Тарас Костанчук зустрінеться з активістами, волонтерами та воїнами АТО Дніпропетровщини

0
54

16 квітня 2016 р. на 12.00 за адресою: м.Дніпропетровськ, вул. Ю.Фучіка, 30 (готель Рассвет) координатор громадсько-політичного руху В. Наливайченка Справедливість Тарас Костанчук зустрінеться з активістами, волонтерами та воїнами АТО Дніпропетровщини.

Без купюр учасник АТО Тарас Костанчук обговорить ситуацію, яка склалася в країні, розкаже про загальнонаціональну програму захисту воїнів-патріотів та членів їхніх сімей Армія Гідності. Після зустрічі запланована поїздка до волонтерського пункту Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова та на виставку шевронів (пр. Дмитра Яворницького, 16 у приміщенні Діорами Дніпропетровського історичного музею)

Сьогоднішні умови, в яких перебувають наші воїни не просто жахливі, вони неприпустимі! Ми знаходимось в стані війни, а наші бійці не мають належного забезпечення. Командування дискредитувало себе своєю непрофесійною діяльністю під час проведення масштабних та надважливих операцій на сході країни ІЛ-76, Іловайськ, Дебальцеве, ДАП, Савур-Могила та інші. Система керівництва армії потребує реформування! Але сьогодні, оскільки йде війна, ми повинні робити все, щоб допомогти тим бійцям, які стримують ворога! Це означає забезпечувати хлопців сучасними приладами та амуніцією, допомагати із медичними засобами тощо. Держава цим всім їх не може забезпечити через свою корумпованість. Армія Гідності повинна стати нормою для України!

Довідка: Тарас Костанчук ветеран батальйону Донбас, командир штурмової групи. Пройшов Майдан, далі був бойовий шлях від Артемівська, де очолив оборону батальйону під час першого бойового хрещення, через Попасну, Лисичанськ, Марїнку до Іловайська. Там Тарас Костанчук потрапив в оточення, але вирвався звідти, врятувавши пораненого товариша, хоча і сам був серйозно поранений і контужений. За цей подвиг чоловіка представили до Ордена За мужність 1-го ступеня.

Більше інформації у прес-секретаря громадсько-політичного руху В. Наливайченка

Справедливість в Дніпропетровській області Тетяни Попової. Тел.: (+38) 067 911 74 22

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here