ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ «ПЛИСТИ ПРОТИ ТЕЧІЇ»

0
30

Це книга про нас. Про наші вибори, труднощі і сумніви. Про перемоги і поразки, десятки запитань, які ми ставимо долі і очікуємо відповіді. Це книга про мистецтво перемагати: навіть коли ти сім раз схилився на коліна перед життям, долею чи іншими людьми у тобі завжди знаходяться сили встати і йти далі.

Це давнє мистецтво ПЛИСТИ ПРОТИ ТЕЧІЇ.

На презентації ми говоритимемо про збірку філософських есеїв, статей та лекцій іспанського філософа ХХ століття Хорхе Анхеля Лівраги. Його есеї були перекладені понад 20-ма мовами світу і вперше публікуються українською мовою.

У книзі йдеться про філософію, героїчне, культуру, високі гуманістичні принципи, здатність людини не плисти за химерною течією, а будувати власний човен та керувати ним.

Презентація буде супроводжуватися відеоматеріалами.

На відвідувачів чекає інтелектуальна вікторина, переможцю приз.

Автор книги: Хорхе Анхель Ліврага (1930 1991) доктор філософії Ацтекської академії мистецтва, академік Міжнародної Буркхардтівської академії Швейцарії, історик та археолог, засновник і перший директор міжнародної організації Новий Акрополь.

Перекладачі:

– Антон Мусулін керівник культурної асоціації Новий Акрополь в Україні. Автор збірника філософських статей Ностальгія за вічністю (2008)

– Вячеслав Сахно головний редактор видавництва ‘Основи’. Автор роману ‘Циркулятор’, перекладав з іспанської твори Ортега-і-Гасета, Х. К. Мартіні, Ф. Г. Павона, Д.С. Гусман, Х. А. Лівраги, з португальської Франко де Соуса, з англійської Мірча Еліаде.

Адреса: Книгарня Є, вул. Глінки, 15

Дата і час проведення: 18 березня о 18:30

Для довідок: (066) 170-68-41, (067) 503-03-71

Вхід вільний

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here