«Дніпро-бук – 2014»

0
17

«Дніпро-бук - 2014» 13 грудня о 15.00 у приміщенні Дніпропетровської Центральної міської бібліотеки відбудеться урочисте нагородження переможців конкурсу буктрейлерів Дніпро-бук – 2014.

На святі будуть присутні поважні гості, цікаві особистості, літератори.

Ініціатором та організатором конкурсу є Дніпропетровська Центральна міська бібліотека за підтримки управління культури та мистецтв міської ради м. Дніпропетровська. Співорганізатор конкурсу Дніпропетровський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

Протягом двох місяців з 1 вересня по 30 листопада 2014 року на сайті Центральної міської бібліотеки було розміщено 30 посилань на буктрейлери учасників кокурсу на твори дніпропетровських авторів.

Мета конкурсу – популяризація книг та читання шляхом залучення новітніх інформаційних технологій, заохочення бібліотечних працівників, вчителів, активних читачів до використання нових інформаційних технологій у своїй творчості, популяризація творчості письменників Дніпропетровщини, формування почуття причетності до історії і культури рідного краю.

Наразі підведені підсумки конкурсу та відбудеться нагородження переможців у чотирьох номінаціях: Класики рідного краю, Сучасна проза, Сучасна поезія, Сучасні твори для дітей.

Запрошуємо усіх бажаючих та представників ЗМІ на яскравий захід!!!

До уваги гостей виставка світлин Дніпропетровськ читає своїх.


Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here