Тиждень українського кіно на підтримку Олега Сенцова

0
6

Тиждень українського кіно на підтримку Олега СенцоваРезонансні покази українських фільмів вже обїхав 7 міст: Київ, Львів, Прилуки, Ужгород, Івано-Франківськ, Луцьк, Тернополі і тепер відправляється до сердця нашої країні, де мости єднають Україну до Дніпропетровська.

В рамках Тижня.. глядачі зможуть побачити найкращі українські фільми, учасників міжнародних кінофестивалів останніх років: Гамер, Молитва за гетьмана мазепу, Істальгія, Трубач, Параджанов, та альманах короткометражної документалістики Вавилон’13. Примітно, що всі фільми заходу демонструються українською мовою. Покази будуть відбуватися щодня о 18.30 у кінотеатрі Правда (пр. імені Газети ‘Правда’, 86).

Всі зібрані кошти від продажу квитків підуть на адвокатів Олега Сенцова, робота яких наближає нас до повернення українського режисера на батьківщину, та на допомогу його родині вдома у Криму у нього залишилось двоє діток. Олег Сенцов був активістом Автомайдану і підтримував рух за єдину Україну в Криму, за що був увязнений по звинуваченню у тероризмі. Наразі Олег перебуває у московському СІЗО. Наступне засідання суду заплановано на початок 2015 року. Але найбільшу підтримку режисер отримує саме завдяки Тижню&hellip,, від простих громадян України, які не байдужі до його долі та долі інших патріотів, яТому ми чекаємо всіх небайдужих патріотично-налаштованих дніпропетровчан на показах у кінотеатрі Правді з 6 листопада.

Дивись українське!

Партнери проекту:

Державне агентство України з питань кіно

Національний Центр Олександра Довженка

Сторінка кінопоказів: https://www.facebook.com/pages/Тиждень-Українського-Кіно-На-Підтримку-Олега-Сенцова/687224271359344?fref=ts

Координатор: Бушинська Поліна +380963751188

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here