25 серпня в рамках фестивалю ЕтноСтеп у 100Пудівці відбудеться фестиваль фарб “Кольорове божевілля”.

0
32

25 серпня в рамках фестивалю ЕтноСтеп у 100Пудівці відбудеться фестиваль фарб “Кольорове божевілля”. 25 серпня в рамках фестивалю ЕтноСтеп у 100Пудівці відбудеться фестиваль фарб ‘Кольорове божевілля”. Це літо, повинно запам’ятатися в пам’яті, як найяскравіше.

Саме тому 25 серпня люди будуть обсипати себе різнобарвними фарбами, розмальовувати себе, обливатися кольоровою водою та відчувати життя по-новому.

Всі присутні зможуть власноруч прикрасити один одному обличчя та отримати масу позитивних емоцій.

Програма: Танцювальний флешмоб розмальованих людей, Кольорова водна битва, Залиши свій відбиток 100Пудівці (створення дерева дружби з відбитків долонь), Пейнтбол, Конкурс кращих образів аматорського бодіарту, Інтерактивний майданчик ‘Намалюй казку тілом”, Змагання в Твістер, Спільне обсипання один одного фарбами гуал, Фотоконкурс.

А ще багато подарунків та присутність майстрів мєхенді та аквагриму на святкуванні.

Забудь хто ти в звичайному житті – 25 серпеня ти перетворишся на райдужного зомбі, розфарбованого всілякими фарбами. Що з тебе вийде, залежить тільки від твоеї фантазії.

Запам’ятай: чим більше фарби на одязі людини, тим більше добра йому побажали!

Живі емоції, запальна музика і фарба гулал залишаться яскравою плямою щастя в пам’яті кожного з присутніх на фестивалі ЕтноСтеп у мистецькому хуторі 100Пудівка!

Поринь у дитинство, додай в життя яскравих фарб!

Якщо ти не можеш знайти собі пару, щоб приїхати на фестиваль ЕтноСтеп, не хвилюйся ти знайдеш її тут.

Багато людей зберуться в 100ПУДІВЦІ, щоб вдосталь подуріти і розфарбувати себе і друзів всіма фарбами веселки.

Лише один день у цьому році, коли можна по-справжньому відкритися, коли можна обніматися, фарбувати абсолютно незнайомих людей, творити абсолютне божевілля, щоб всі були щасливі!

ФАРБУ ГУЛАЛ МОЖНА БУДЕ ПРИДБАТИ НА МІСЦІ ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДУ. ЦІНА 20-30грн. ПРОЖИВАННЯ Проживання в наметовому містечку (місце надається безкоштовно). За можливістю з собою потрібно взяти каремат, спальний мішок і намет. Також на території Стопудівки функціонує прокат наметів.

ХАРЧУВАННЯ Заборонено привозити з собою алкогольні напої. Харчування можна брати з собою, а можна скористатися польовою кухнею Стопудівки, бюджет на ‘поїсти” – близько 20 грн. Працює кафе-магазин з розливним пивом (від 10 грн), алкогольними та безалкогольними напоями, закусками, речами першої необхідності, солодощами. Брати власні алкогольні напої заборонено. Також не дозволяється брати будь-що у скляній тарі.

ПРОЇЗД

СТОПУДІВКА – оф. назва – с.Ракове, Синельниківський район, Дніпропетровська область, Україна. GPS 48.303237,35.277847

1. Проїзд на автобусах, які будуть ходити з проміжком в 1-2 години від антикафе ‘Риба Андрій” (вул. Плеханова, 13А).

Графік руху автобусів:

З Дніпропетровська, від антикафе ‘Риба Андрій” (перехрестя вулиць Леніна та Плеханова) 24 серпня об 11, 12-30, 14, 15-30, 17 годині (чим раніше прийти – тим менше черга на автобус). 25 серпня об 11, 12-30, 14, 15-30, 17 годині.

Зі Стопудівки: 24 серпня о 22-30 25 серпня о 12-30, 14, 15-30, 22-30. 26 серпня об 11, 12.

2. Приїхати можна на велосипеді. По дорозі за селом Любимівка стоятимуть дороговкази на фестиваль для велосипедистів. До Любимівки потрібно їхати через Придніпровськ-Чаплі (вулиці Електрична-Чаплинська) і далі по головній і вказівниками на ‘100ПУДОВКУ”. Відстань – 35 км від антікафе ‘Риба Андрій”.

Карта проїзду: https://goo.gl/maps/0SKhZ

3. Приїхати можна на авто. Є 2 дороги.

Проста: 50км: вул. Малиновського, на Ігрень через міст і далі по головній до Сімферопольської траси. На трасі повернути праворуч і там перший поворот з траси (через 2 км) покажчик на село ‘Діброва” і далі за вказівниками ‘100ПУДОВКА”. Дорога повністю асфальтована. Карта проїзду: https://goo.gl/maps/hfGcd

https://goo.gl/maps/U1p5ehttps://goo.gl/maps/hfGcd

Сложніша, але коротша: 43 км: через Придніпровськ-Чаплі-Любимівку і далі у бік Діброви і села Веселе (за вказівниками) і далі за вказівниками ‘100ПУДОВКА” . Тут є маленька ділянка грунтової дороги (300 метрів), хоча більшість легкових машин по ньому нормально проїжджають. Карта проїзду: https://goo.gl/maps/U1p5e

Важливо! Їдучи автівкою, можна треба звертати увагу на вказівники, що намальовані фарбою на дорозі.

ПАРКОВКА Парковка для авто безкоштовна.

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here