19 февраля, Концерт Revenko band в клубі Дім Кабаре (ДК)

0
20

19 февраля, Концерт Revenko band в клубі Дім Кабаре (ДК)

19 февраля, Концерт Revenko band в клубі Дім Кабаре (ДК)

Концерт Revenko band в клубі Дім Кабаре (ДК)

19 лютого. початок 19:00

вул. Гопнер 4-а

Свій перший музичний твір Олексій Ревенко написав в 1987 році у віці 11 років. Пізніше цей твір було перекладено з гітари на фортепіано і отримало назву Апогей душі, однойменно з одним з альбомів Revenko Band.

З 1990 року пише вірші та пісні. Дев’яності роки Олексій присвятив рок-музиці і трохи авторської пісні, об’їздив безліч фестивалів, гастролював у складі різних рок-груп по СНД.

У 2001 році він створює інструментальний колектив Клондайк-Акустик, пізніше перейменований в Revenko music, а потім у Revenko Band, і починає активно експериментувати зі стилями, намагаючись зробити щось нове в музиці. Обравши за основу академічні інструменти (флейта, скрипка, віолончель), гітарист Олексій Ревенко свідомо йде від академізму, більш тяжіючи до року, фолку, романсу.


У 2002 році він видає свій перший альбом Осколки Істини, записаний на студії ‘Mamamusic’. У цей альбом увійшли 18 кращих пісень молодого автора-виконавця. У 2003 році Revenko music видає перший інструментальний альбом Блаженство, що складається з 12 композицій, написаних Олексієм Ревенко в період з 1990 по 2003 роки.


Одночасно з цим Олексій Ревенко працює в студіях над своїми старими та новими піснями, займаючись їх аранжуваннями. Результатом цієї роботи стала запис двох альбомів: Дивовижні фарби і Не знищений, пісні з яких були представлені в радіо-ефірі, але офіційно альбоми видані ще не були. Приблизно в цей же час Олексій пише новий інструментальний альбом Апогей душі.


У 2006 році з’явилася ідея зробити інструментальні обробки будь-якої знаменитої вітчизняної рок-групи в академічному стилі з елементами фолку у властивій для Revenko Band манері. У результаті восени 2008 року був виданий альбом Інструментальні версії пісень ДДТ, що став популярним і добре продається в Росії і України. Слідом за ним видається ще два альбоми, записаних раніше: Апогей душі і Політ в історію. О


Незабаром виходить у світ ще одна платівка: проект РевенкоБудченко з альбомом Дух часу, в якому представлений абсолютно інший підхід до звуку і написання пісень.

Гітариста і композитора Олексія Ревенка сьогодні добре знають шанувальники неокласики і неоромантики стилів, які в Україні нині активно розвиваються поруч з таким явищем як пост-рок. Це музика вдумливих людей, як правило молоді з базовою музичною освітою, яка ментально прагне повязати сучасні тренди з світовою классикою.

Кількість місць обмежена!

Дом Кабаре (DК)

Адрес: ул. Гопнер, 4-А, Центр (ЦУМ) 2-й этаж (над Coffee Room)

Тел.: 050 453 69 26

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here