ТАРТАК

0
13

ТАРТАК

Після двох аншлагових концертів в Києві, наприкінці минулого року, які були присвячені 20-літтю гурту, 31 березня Тартак завітає з програмою Історія Триває до Дніпра.

Виступ відбудеться в місцевому клубі Підпілля Махно, початок о 20:00.

На прихильників, як завжди чекає 3 години драйву, шаленої енергії та улюблених хітів, оскільки в програмі звучать найважливіші та найзнаковіші пісні в творчості гурту, з усіх 8 альбомів.

За 20 років свого існування Тартак створив чимало пісень. Деякі з них настільки глибоко вкоренилися в наш концертний репертуар, що не дають можливості звучати на них іншим не менш гідним. На ювілейному концерті в Києві та в турі, в інших містах, ми хочемо на якийсь час попрощатися із багатьма старішими піснями, загравши їх на якийсь час востаннє, щоб дати більше життя пісням новішим, які звучали значно менше або ще й зовсім не звучали. Ми не відмовляємося від них взагалі, ми просто хочемо на якийсь час їх відкласти – розповідає Олександр Положинський про концерти Історія триває.

Нагадаємо, що наразі Тартак працює одразу над двома новими альбомами. Один з яких буде альбом дуетів, в якому хлопці також сміливо експериментують і зі звучанням, а інший у звичному для прихильників, тартаківському стилі.

Вартість квитків:

Фан-зона – 200 грн,

Місця за столом, бокові столи -220грн, центральні -250грн.

https://vk.com/event140760590

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here