23 сентября, С. Жадан и группа Собаки в космосі”, Мастер Шмидт”

0
13

23 сентября, С. Жадан и группа ‘Собаки в космосі’, Мастер Шмидт



Попри гастрольне затишшя та відсутність активної концертної діяльності, співочий тандем Сергія Жадана та Собак у космосі не знає творчого спокою, повсякчас занурюючись у незамулені джерела народно-пісенної творчості. Цього разу мистці пропонують Вашій увазі нові записи, зроблені в Харкові, на студії християнського року W-Studio. На порталі artvertep.com Ви можете ознайомитись з цими новинками: МР3 300 китайців Берці

Записаний матеріал свідчить про новий етап у творчому поступі колективу, його моральне та громадянське дорослішання, і, вочевидь, буде мати продовження у вигляді нового альбому. Тож гарних Вам вражень від зустрічі з прекрасним!

Нагадаємо, музичний альбом Сергія Жадана та його земляків з гурту Собаки в космосі під назвою Спортивний клуб армії побачив світ наприкінці 2008 року. Тоді ж проект було представлено наживо в концертному турі містами України, Польщі та Німеччини.

Візит Сергія Жадана та гурту Собаки в космосі в Дніпропетровськ став можливий завдяки підтримці Координатора Громадського активу Дніпра А. Денисенка.





23 сентября, С. Жадан и группа Собаки в космосі, Мастер Шмидт







23 сентября 2010 года, четверг, 20:00

Мастер Шмидт (Master Shmidt)

ул. Шмидта, 14




Тел.: 42-79-84, (050) 453 69 26, (050) 480 33 25

Цена билета: 10 грн.

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here