БЕZ ОБМЕЖЕНЬ

0
12

БЕZ ОБМЕЖЕНЬ

Час не стоїть на місці і гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ невпинно рухається вперед. Нещодавно гурт презентував нове відео на улюблену багатьма пісню Без неї ніяк. Зараз активно йде робота над новою програмою. І вже на найближчих концертах цієї осені буде презентовано нову пісню з майбутнього альбому.

Гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ відомі українські рок-романтики. Це гурт, який не заганяє себе в жорсткі рамки формату чи стилю, без кордонів в почуттях… В музиці відчувається живий саунд, справжній драйв і соковитий смак життя.

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ розпочали виступати в закарпатському місті Мукачево, де вперше заявили про себе широкому загалу 14 січня 1999-го року. У 2007 році БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ випускають альбом Underground та знімають дебютне відео з однойменною назвою. У квітні 2015-го завершилася робота над альбомом #DИХАЮТОБОЮ. До диска увійшло 10 треків, серед яких вже добре знайомі композиції Налий мені вина, Зима та пісня Мамині Слова.

На сьогодні гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ презентував більше 40-ка пісень, 8 кліпів, написав саунд-трек до фільмуОлега Борщевського Німфо, який було показано в Канах, та навіть гімн спортивної команди! Гурт бере участь у численних фестивалях та івентах – Червене вино, Рок’ N ‘Січ, Октоберфест, RockSummerFest. ByПростоРадио, TattoCollection, Рок-Булава, Арт-Пікнік Слави Фролової, Тарасова Гора, Трикутник, AtlasWeekend, Ше.Фест та інших, активно долучається до різноманітних соціальних проектів. Пісні та кліпи БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ можна почути та побачити в теле- та радіо-ефірі багатьох радіостанцій та телеканалів України.Зараз музиканти працюють над новим матеріалом.

Кожен виступ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ це шалений потік енергії та емоцій, які важко описати словами, бо викладаються музиканти на всі 100% і, навіть, трохи більше. З перших акордів вони заводять публіку і не відпускають зі свого полону до самого кінця виступу.

Склад гурту сьогодні:

Олександр Адаменко бас-гітара,

Іван Зіменко ударні,

Андрій Радько – гітара,

Сергій Танчинець – фронт-мен.

Вартість:

Попередній продаж:

Фан – 80, Місця за столиками – 100,

столики в центрі-120,

В день концерту:

Фан: 100, Місця за столиками: 120,

Кількість квитків обмежена, ціна може змінюватись.

14 жовтня о 20:00

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here