БРАТИ ГАДЮКІНИ | 03.04 | Дніпро_Poplavok

0
22

Брати Гадюкіни їдуть в Дніпропетровськ з благодійним концертом!

Брати Гадюкіни продовжують презентувати свій альбом MADE IN UKRAINE. 3 квітня гурт виступить в Дніпропетровську, з благодійним концертом, гроші від якого будуть перераховані на потреби поранених у зоні АТО у Дніпропетровський опіковий центр. Виступ відбудеться в Poplavok Music Hall о 20:00.

Виступ Братів Гадюкіних це справжній рок-н-рольний кач та драйв, яскраве шоу, в якому гармонійно поєднані нові пісні та улюблені хіти, які стали класикою українського року!

Квитки:

– перші 100 – 120 грн,

– наступні – 150 грн

– за столиком – 250 грн

Купуй квиток:

– Поплавок (вул., Наб. Леніна, 7)

– Риба Андрій (ул.,Плеханова, 13А)

– Книгарня ‘ВіЗ’ (вул. Карла Маркса, 18, ‘Історичний Музей’)

Онлайн-продаж:

https://dnepropetrovsk.internet-bilet.ua/Braty-Gadukiny

Каси internet-bilet.ua:

1. вул. Карла Маркса 60, магазин ‘Джем’. Графік роботы : Пн-Нд з 10.00 до 21.00.

2. Театр Оперы та балету. Пр. Карла Маркса, 72А

3. ТРЦ Караван. БІля гіпермаркета ‘Караван, напроти магазину Samsung

4. Каса в театрі ім. Горького. Пр. Карла Маркса, 97

5. Каса в ДК Шинник. вул. Героїв Сталинграда, 118-а

6. Каса в Цирку. вул. Набережная Леніна, 33

7. Магазин Avatar. вул. Гоголя, 11

3 квітня (пт) / 20:00

POPLAVOK Music Hall (2-й поверх ресторану Поплавок)

Вступай до групи, щоб бути в курсі наших подій

https://vk.com/poplavok2

Довідка:

https://vk.com/id6435839

Бронь столиків:096 096 78 78, 066 066 78 78

У вересні минулого року Брати Гадюкіни, яких називають українськими The Rolling Stones, повернулися на сцену з новим альбомом MADE IN UKRAINE. Його було презентовано під час туру містами України, який завершився великим концертом у Києві. Група не шукала нового вокаліста. Співають учасники групи: Ігор Мельничук, Павло Крахмальов, Михайло Лундін, Лілія Кувалдіна і Олена Романовська.

У альбом MADE IN UKRAINE увійшло 16 треків. Шанувальників чекає зустріч з більш дорослими Братами, але, звичайно нікуди не ділась знайома кожному фірмова манера виконання та насичений різнобарвний саунд. Альбом витримано в кращих традиціях групи mix українського Rhythm&Blues, гуцульського reggae, львівського шансону і міцних актуальних текстів.

Брати Гадюкіни виклали новий альбом MADE IN UKRAINE на сайті гурту для вільного прослуховування та завантаженняhttps://gady.com.ua/releases. Всі небайдужі можуть безкоштовно завантажити альбом та за бажанням переказати гроші на допомогу переселенцям з Криму та зони АТО, що є сферою роботи Волонтерського центру ‘Кожен може допомогти’ .

https://www.facebook.com/bratygadiukinyhttps://vk.com/bratygadiukinyhttps://soundcloud.com/gady-com-uahttps://www.facebook.com/bratygadiukinyhttps://vk.com/bratygadiukinyhttps://soundcloud.com/gady-com-ua

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here