Собчак про Табачника: Він зовсім поганий

0
40

Собчак про Табачника: Він зовсім поганийРосійська опозиціонерка Ксенія Собчак відповіла на висловлювання міністра освіти і науки,молоді та спорту України Дмитра Табачника в соціальній мережі Twitter.



‘Табачник зовсім поганий… застряг десь у році 2004, судячи з того, яке в нього про мене уявлення… Ну ок, тоді Могилянка – найкращий ВНЗ України. Зі своєю думкою і вільнодумними талановитими студентами. Порівняння – ок’, – написала телеведуча у своєму мікроблозі.



Нагадаємо, вчора на прес-конференції в Києві міністр освіти і науки, молоді та спорту України порівняв Національний університет Києво-Могилянська академія з російською світською левицею. Про Могилянку Табачник заговорив у зв’язку з позовом вузу до міністерства про захист університетської автономії.



‘Є така сумно відома російська світська левиця, яка ні співати, ні танцювати на сцені не вміє, але разом з тим скандалить на будь-яких світських тусовках, підтримуючи до себе сумнівний рівень уваги… У нас теж у вищій освіті є світська левиця – це Києво-Могилянська академія, яка весь час судиться проти вже чотирьох поспіль міністрів і завжди з одним і тим же результатом’, – зазначив Табачник.



Він додав, що ВНЗ програв у суді і цей позов до міністерства. ‘Позови завершуються тим, що суд відмовляє в їх реалізації у зв’язку з безпідставністю’, – зазначив Табачник.



Джерело: ЛІГА.Новини



Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here