Варіант при обмеженому бюджеті – ролетні гаражні ворота у Львові від brama-market.lviv.ua

0
65

Які встановити ролети на гараж

Сьогодні ворота з полотном у вигляді роликової прокатки встановлюють не тільки на гараж, але і на ділянку. Це досить популярний варіант за багатьох причин. Тільки для вас компанія БРАМА МАРКЕТ пропонує своїм різні варіанти автоматичних ролетних воріт. Це оптимальне рішення дозволить вам заощадити бюджет і надійно захистити приміщення від негоди або ж зловмисником. У якості альтернативного варіанту завжди є можливість замовити індивідуально під розмір отвору секційні гаражні ворота.

Знижка -19% тільки 10 днів гаражні ворота Алютех

4 пункти, які доведуть вигоду установки ролет

Перш за все варто зауважити про ціни на ролетні ворота. Економний варіант приходить на допомогу тоді, коли ваш бюджет обмежений, а ворота просто необхідні. Зазначимо, що цінова політика анітрохи не впливає на якість. Адже такі конструкції мають зовсім інші характеристика ніж опоненти в якості моделі з сендвіч-панелі. Якщо ви побачили, що сусідські ворота можна відкривати на відстані, то роллетам також підвладна ця функція. Примітно те, що при покупці воріт в нашій компанії у вас є унікальна можливість отримати електропривод в подарунок! Отже, перейдемо до найголовнішого – перевагам!

1. НІ жорстким критеріям до гаражного отвору

Якщо у випадку з секційним полотном різного виробництва перемичка повинна бути різного розміру, починаючи від 150 мм, то для установки руллонах воріт вона може і зовсім бути відсутньою. (Примітка: перемичка – відстань від крайньої точки отвору до стелі)

2. НІ складному і тривалому монтажу

Не потрібно витрачати цілий день, а то і більше, щоб просто встановити конструкцію. Вона настільки проста в монтажу, що ви можете зробити це самостійно, адже в комплекті є спеціальна інструкція, а на сайті нашої компанії ви можете переглянути відеоролик про те, як відбувається процес установки. Але якщо ви хочете заощадити час і переконатися в якості, то краще замовити монтаж у бригади наших спеціалістів.



3. НІ складному перевезенню

Конструкція досить легка і не займає багато місця, так що ви можете забрати її самостійно в одному з виставкових салонів нашої компанії, які розташовані по всій території України.



4. НІ одноманітному монтажу

Ролети можна встановити практично скрізь: гараж, вікна, склади, вітіні магазинів, банки, офіси і т.д. Варіантів монтажу також кілька. Він може бути накладної або вбудований.



Вхідні двері зі знижкою -79 євро при купівлі гаражних воріт



Скільки коштують руллоні ворота на гараж:

2000 мм х 2500 мм – 5 800

2500 мм х 2200 мм – 9 800

3000 мм х 2000 мм – 10 400

3500 мм х 2500 мм – 13 900 грн

Ми розповідаємо всю правду!

Така конструкція має всього один недолік. Якщо і підходити до вибору воріт, то робити це потрібно правильно, зважити всі за і проти. Тому ми і говоримо не тільки про переваги, але і недоліки воріт з роллетного профілю. Під час покупки ви повинні зробити вибір в сторону захисту приміщення або утеплення.

Перший варіант воріт має всередині наповнювач з ППУ, так що здатний зберегти необхідну кількість тепла в приміщенні

Другий варіант без заповнення, але зате виготовлений з екструдованого профілю. Міцний метал запобігає злом і подважування.

Де і як зробити замовлення

Приємна новина для тих, хто не довіряє покупкам в інтернеті. У нас є свій виставковий салон воріт, і не один. Відвідати салон БРАМА МАРКЕТ Львів ви можете за адресою вул. Городоцька, 302 (Житловий комплекс – Сонячний край, навпроти гіпермаркету Епіцентр). Попередньо вибрати конструкцію і ознайомитися з цінами ви можете як на нашому сайті, так і по телефону. Менеджери протягом п’яти хвилин прорахують вартість замовлення. А в салоні при відвідуванні ви можете отримати персональну знижку на покупку.

Акція – додаткова розширена гарантія і сервіс на встановлені воріт – 5 років

GarazhnI vorota TernopIl

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here