У нас узгоджені дії по спільному висуненню кандидатів від «Солідарності» і «Удару» – Гліб Пригунов

0
24

Обєднання партій Солідарність – Блок Петра Порошенка та Удар почалося вже давно і це основа для перемоги демократичних сил на місцевих виборах. Про це сказав голова секретаріату Дніпропетровської територіальної організації партії ‘Солідарність’ – Блок Петра Порошенка’, депутат облради Гліб Пригунов під час прес-конференції.

Не одну кампанію в Дніпропетровській області ми провели спільно з партією Удар. У великих містам, районам, де є сильні представники Удару, ми давно ведемо спільну політичну роботу. Це Кривий Ріг, Нікополь, Новомосковськ, багато районів області. Думаю, що Дніпропетровськ теж не стане винятком. Сьогодні у нас є ряд узгоджених позицій по спільному висуненню кандидатів як від партії Солідарність, так і від партії Удар в обласні, міські, районні ради. Упевнений, що єдиний потужний демократичний кулак нарешті зафіксує перемогу демократичних сил в Дніпропетровській області, чого не було ще з часів встановлення незалежності в Україні, – сказав Гліб Пригунов.

За його словами політична сила ставить для себе завдання створити демократичну більшість в радах всіх рівнів Дніпропетровської області й вона відкрита для обєднавчих процесів з іншими політичними силами та громадськими організаціями.

В Дніпропетровській ми співпрацюємо з багатьма громадськими обєднаннями, ведемо дискусії з представниками інших політичних партій. Думаю, на кінець вересня, коли почнеться висунення кандидатів до місцевих рад, ми вийдемо на широку коаліцію, – сказав Гліб Пригунов.

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here