Максим Курячий відзвітує перед виборцями

0
41

Народний депутат від фракції Блок Петра Порошенка Максим Курячий намір відзвітувати перед своїми виборцями щодо виконання їх доручень. Про це він сказав в ефірі Дніпропетровської ОДТРК.

Готуюся у вересні виступити з детальним звітом про виконану роботу за рік, – зазначив народний депутат.

Максим Курячий повідомив, що питань і проблем багато, а щоб допомогти жителям доводиться знаходити аргументи і переконувати і членів уряду, і місцевих чиновників.

За його словами, зокрема, вперше за 15 років розпочато реконструкцію вул. Робочої в Дніпропетровську, вдалося відстояти від закриття в рамках медреформи 56 медсанчастину, де продовжують отримувати лікування працівники Південмашу.

Народний депутат також повідомив, що і працівникам ДП Південний машинобудівний завод, і для самому підприємству вдалося допомогти.

Звільнили КБ Південне і Південмаш від податку на землю. На рік це 65 млн. грн. Жодна галузь в країні, крім ракетно-космічної, не має таких преференцій. Вони мають пільгу з ПДВ і за розміром мита для поставки комплектуючих для виробництва своїх супутників та іншої продукції. Була велика проблема із заробітної плати на підприємстві – заборгованість за 7 місяців. Вирвали ці гроші з уряду, погасили її у квітні. Зараз знову заборгованість, системно це не вирішило проблему Південмашу, але будемо і далі займатися, – сказав Максим Курячий.

Народний депутат зазначив, що його обирали люди і необхідно нести відповідальність за виконання доручень виборців.

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here