У Дніпропетровську бійцям АТО та чорнобильцям виділять 30 млн грн

0
26

У 2016 році на підтримку бійців АТО та постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи у Дніпропетровську виділять більше 30 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

Фінансування цих основних програм соціального захисту дніпропетровців збільшено загалом на 13 млн грн.

Для програми підтримки сучасних українських захисників Родина Героя з міського бюджету буде виділено близько 23,6 млн грн. Це майже на 10 млн більше, ніж у минулому році.

Програма передбачає адресну матеріальну допомогу сімям загиблих учасників АТО, оплату витрат на поховання загиблих бійців. Також передбачається фінансування оздоровлення та реабілітації захисників, оплата послуг ЖКГ.

Комплексна програма соціального захисту громадян міста, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи отримає з міського бюджету 7,4 млн грн. У порівнянні з минулим роком ця сума збільшилась на понад 4 млн.

Гроші підуть, зокрема, на виплату матеріальної допомоги інвалідам-чорнобильцям, удовам і вдівцям ліквідаторів аварії на ЧАЕС і на оздоровлення тих, хто через трагедію втратив здоровя.

Програма, що опікується зайнятістю населення цьогоріч буде профінансована у розмірі 616 тис грн, що удвічі більше, ніж торік. Такі видатки зі скарбниці міста передбачають надання соціальних послуг незайнятим громадянам і профілактику безробіття у Дніпропетровську.

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here