В Дніпропетровську бігатимуть заради життя немовлят

0
23

В наступну суботу, 12 вересня, в Дніпропетровську відбудеться благодійний забіг RUN for LIFE, метою якого буде порятунок життів маленьких пацієнтів обласного центру Матері та Дитини. Про це dnepr.com повідомили організатори забігу.

‘Благодійний забіг RUN for LIFE, який відбудеться 12 вересня на Фестивальному причалі, покликаний обєднати в собі все найкраще, що є у бігу: задоволення від участі в масовому старті, відчайдушну боротьбу за результат, і головне єднання багатьох людей заради однієї шляхетної мети. Ця мета придбання новітнього апарату УЗД для Дніпропетровського обласного центру Матері та Дитини. Спеціалізація центру реанімація та хірургія немовлят, і такий апарат здатен врятувати життя сотень новонароджених, що зявляються на світ недоношеними. Діагностичний прилад є досить дорогим, але активна участь дніпропетровців у забігу RUN for LIFE може практично за один день вирішити проблему придбання пристрою. Символічний внесок у 50 грн від кожного учасника стартів на 2 км і 5 км допоможе зробити велику справу для всього міста, разом з тим показавши, що добрі вчинки завжди творяться з легкістю і задоволенням. RUN for LIFE це неабияка можливість долучити до спортивного життя міста і маленьких городян адже крім дорослих дистанцій набережна Дніпра в цей день прийме і безкоштовний дитячий забіг на 500 метрів. Для всіх бажаючих привести себе в належну спортивну форму перед забігом, організатори напередодні старту влаштують два масових бігових тренування в різних частинах Дніпропетровська. Кожен з учасників всіх трьох дистанцій отримає сувенір від організатора, і головне шанс переконатись в тому, що спорт може не просто вторити дива, він здатен давати нове життя!’ – повідомляють організатори на сторінці заходу.

За посиланням, що вказано вище, можна також пройти нескладну процедуру реєстрації та дізнатися про подробиці розкладу і маршрут.

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here