20 квітня разом вийдемо на суботник, щоб Дніпропетровщина була охайною та квітучою!

0
18

20 квітня разом вийдемо на суботник, щоб Дніпропетровщина була охайною та квітучою!

Губернатор Дмитро Колєсніков закликав усіх мешканців Дніпропетровщини взяти участь у суботнику:

«Усі ми прагнемо бачити подвір’я своїх будинків, свої вулиці, міста та села, загалом – увесь наш регіон охайним, зеленим та квітучим, – зазначив губернатор Дмитро Колєсніков. – 20 квітня у кожного мешканця Дніпропетровщини є чудова нагода докласти власних зусиль для цього. Попрацювати з колегами по роботі, однокурсниками або сусідами по дому на свіжому повітрі. Зробити добру і корисну справу – прибрати подвіря, висадити дерева, пофарбувати дитячі майданчики або спортивні площадки. Одним словом – зробити міста і села більш красивим та комфортним. Пам’ятаймо про те, що попереду в нас – низка великих свят – Перше травня, Великдень, День Перемоги, до яких міста і села, вулиці і сквери нашої області треба гарно підготувати і зустрічати свята гідно. Тож я закликаю усіх мешканців Дніпропетровщини зранку 20 квітня приєднатися до загального суботнику. Давайте спільними зусиллями зробимо нашу область кращою, такою, де кожному буде приємно жити, якою можна пишатися!»

За попередніми даними, на суботник 20 квітня, приурочений до Дня довкілля і Великодня, вийдуть близько 220 тис. мешканців області. Участь в суботнику візьмуть також і працівники облдержадміністрації й усіх органів влади. Крім того, на Дніпропетровщині пройде ще три громадські заходи з наведення чистоти та озеленення області. Так, 22 червня відбудется суботник до Дня Конституції України, 17 серпня пройде загальний суботник до Дня Незалежності України. 12 жовтня відбудеться наведення порядку перед початком опалювального сезону. Загалом у чотирьох заходах візьмуть участь біля 770 тис. осіб – працівників підприємств, установ, організацій та учнівської і студентської молодітощо.

Під час суботників заплановано висадити 97 тис. дерев та 52 тис. кущів, понад 156 га газонів та квітників, упорядкувати понад 200 тис. га парків, скверів, алей та прибудинкових територій, прибрати від сміття 3 тис. км берегів та 10 тис. км узбіч доріг і вулиць.


Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here