30 марта Экскурсия-лекция искустоведа Людмилы Тверской

0
35

30 марта Экскурсия-лекция искустоведа Людмилы Тверской



30 березня Людмила Тверська торкнеться історії образотворчих технік, в яких працює Станіслав Юшков, утаємничить у їхні тонкощі, навчить бачити й розуміти красу нефігуративного мистецтва.

У Художньому музеї заслужений працівник культури України, мистецтвознавець Людмила Тверська проведе екскурсію-лекцію Творче розмаїття художника-абстракціоніста Станіслава Юшкова: акварель, пастель, живопис, гобелен, емаль, енкаустика.

На відкритті виставки Станіслава Юшкова мистецтвознавець Олена Годенко-Наконечна сказала: Ми можемо говорити про те, що Юшков продовжує традиції модерністичного мистецтва ХХ століття, але він знайшов своє місце, він неповторний, унікальний. Абстрактне мистецтво це музика, це експресія, імпровізація і якась безкінечність. Всі його серії безкінечні й складні. Він не створює він творить. Він творить світ переживання і споглядання. Ви повинні розкрити свою душу і відчути ту енергетику, яку художник вам передає.

Квитки дають можливість послухати лекцію-екскурсію і побачити 236 творів Станіслава Юшкова, що експонуються у 5 музейних залах

30 марта Экскурсия-лекция искустоведа Людмилы Тверской

30 марта 2011 в 15:00



Художественный музей



Адрес: ул. Шевченко, 21, тел.: 744-60-35, 47-33-38

Цена билета: 20 грн., для студентов 12 грн., для детей и пенсионеров 8 грн.

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here