27 января, Сергій Жадан + Ойра + Андрій Кириченко в проекті Мандри містами України””

0
54

27 января, Сергій Жадан + Ойра + Андрій Кириченко в проекті ‘Мандри містами України’

27 января, Сергій Жадан + Ойра + Андрій Кириченко в проекті Мандри містами України

Тур містами України представляє несподіване поєднання поезії Сергія Жадана, співу одного з кращих фольклорних гуртів України Ойра і електронної музики від Андрія Кириченка, одного зі стовпів української електронної сцени.

Кожного разу, коли вони зустрічалися, коли сварилися і сперечалися, все перекочувалося і не закінчувалось, і кожного разу повітря засвічувалось, з очей виганяючи найменший сумнів, і історія їхніх дивних стосунків не мала продовження і жодного змісту, але варта того, щоби її розповісти&hellip,

Мандрівники – новий проект, в якому зустрілося слово поета Сергія Жадана та магічні мелодії електронно-етнічного гурту Ойра та Андрій Кириченко.

&hellip,Історія їхніх дивних стосунків…, тобто їх творчого тандему розпочалася близько 10 років тому й нараховує вже не один спільний виступ. Музиканти мають у своєму творчому доробку пісні на слова Жадана та поєднання віршів Сергія зі своїм музичним супроводом.

&hellip, варта того, щоби її розповісти&hellip,, тож послухати цю історію зможе кожен слухач, оскільки в січні Мандрівники подорожують Україною, аби розповісти всі свої історії.

Вірші, Декламація – Cергій Жадан

Музика – Ойра та Андрій Кириченко

Прослухати мр3



Телефони для довідок: 788-70-38, +38-095-230-11-33

Арт-кафе Неизвестный Петровский

ул. Набережная Ленина, 15А, тел.: 788-70-38

Время: 20:00

Цена билета: 50/60 грн.

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here