10 вересня, II-й фестиваль Gorod Майстрів

0
8

10 вересня, II-й фестиваль Gorod Майстрів

10 вересня в дніпропетровському парку Лазара Глоби відбудеться II-й фестиваль Gorod Майстрів

Міський портал gorod.dp.ua та МА Арт-Вертеп (аrtvertep.com) святкують День Міста фестивалем hand-made – Gorod Майстрів!

Близько 10 000 дніпропетровців були учасниками, глядачами та покупцями Першого фестивалю Gorod Майстрів , що відбувся 24 серпня в Дніпропетровську. 60 майстрів з Дніпропетровська та України, представили унікальні авторські роботи та провели 30 майстер-класів з традиційних та модерних ремесел.

На сцені під памятником Валерію Чкалову кращі тренери міста навчали танцювати сальсу, хіп-хоп, танго і вальс. Музична програма теж вражала оригінальністю. Струнний ансамбль ViArt, електронні експерименти гурту Каяма, кельтський фолк гурту Теярем та мейнстрім від гурту LimitedEdition знайшли своїх прихильників як серед учасників так і серед відвідувачів свята.

Саме тому на численні прохання організатори Gorodа Майстрів продовжують дарити свято Краси та Творчості мешканцям та гостям міста. Ще більше творів мистецтв, прикрас та авторського одягу, декорів та інтерєрних цікавинок, ексклюзивних подарунків та приємних сувенірів буде представлено 10 вересня для усіх охочих. А також численні майстер-класи, музика, танці та інші розваги для дітей та дорослих.

Нагадаємо, що Ідея Gorodа Мастеров виникла у березні 2011 року, коли міський портал gorod.dp.ua успішно запустив проект Місто Майстрів – каталог майстрів ручної роботи Дніпропетровська та області. Метою проекту є створення єдиної бази всіх творців ручної роботи, їх просування та привернення уваги суспільства до майстрів і їх виробів.

Співорганізатор свята Мистецька агенція Арт-Вертеп, в рамках події запрошує нових майстрів представити свої твори на одному з найбільших українських арт-порталів Artvertep.com та в інтернет-крамниці Artvertep.com/shop. Крім щоденного огляду мистецького життя країни: афіші, новин, рецензій на порталі представлено кілька тисяч персональних блогів майстрів із різних регіонів України. Народні ремесла, сучасний декор, іграшки, картини, живопис, авторський одяг, інтерєрний дизайн та багато ін. напрямків сучасного мистецтва можна не тільки переглянути, а й придбати через інтернет-крамницю artvertep.com/shop та в фізичній арт-крамниці Білокнижник на вул.Червона площа 3.

До участі запрошуються майстри, художні школи, майстерні, магазини та салони що створюють та пропагують авторські вироби, музичні та танцювальні колективи.

Умови участі:

  • 250 грн. членський збір для місцевих майстрів
  • 300 грн. – членський збір для місцевих майстрів (включно з обладнанням: стіл та стілець)
  • 250 грн. – членський збір для майстрів з інших міст (включно з обладнанням)
  • 400 грн. – членський збір для крамниць, салонів тощо.

Запрошуємо до проведення майстер-класів та художніх виступів.

Для майстрів, які не мають можливості відвідати фестиваль, спеціальна пропозиція від Мистецької агенції Арт-Вертеп – представлення ваших творів на стендi UA-крамниці Білокнижник

Реєстрація учасників запитання та консультації:

тел. (056) 745-10-60, mail@artvertep.dp.ua, uls@gorod.dp.ua

для майстрів з Дніпропетровська: Уляна Сидоренко- 056-7890513

для майстрів з інших регіонів: Тимофій Хомяк-099-3876673

запитання та консультації:

тел. (056) 745-10-60, mail@artvertep.dp.ua, uls@gorod.dp.ua

м. Дніпропетровськ. вул.Червона площа, 3.

Арт-крамниця Білокнижник





Глобы Лазаря им. парк




ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here