10 червня, презентація книги „Скарб” молодої дніпропетровської письменниці та журналістки Елеонори Сіндєєвої

0
43

10 червня, презентація книги Скарб молодої дніпропетровської письменниці та журналістки Елеонори Сіндєєвої

10 червня, презентація книги „Скарб” молодої дніпропетровської письменниці та журналістки Елеонори Сіндєєвої

10 червня о 18:00 у приміщенні студії Dzen (пр. Гагаріна, 14) відбудеться презентація

книги Скарб молодої дніпропетровської письменниці та журналістки Елеонори Сіндєєвої.

Те, заради чого варто розпочинати пошуки…

Речі, які насправді важливі. Речі, які легко проникають крізь шкіру і вишелушують з людини все зайве, спрямовують її шлях. Їх цінність поза сумнівами, поза позиціями і категоріями. Писати про них складно. Складно навіть визнаним майстрам, адже вони не просто глибоко інтимні, але й дуже мінливі.

Елеонора Сіндєєва, молода дніпропетровська письменниця, ризикнула. В своєму першому романі із символічною назвою Скарб, який став переможцем всеукраїнського літературного конкурсу романів Євроформат-2009, вона майстерно вкрила ці речі тонкою плівкою буденних подій. Скарб полотно з напівтіней, з відчуття присутності. Він схожий на акварель і водночас глибоко психологічний. Дія, що тримає читача в постійній напрузі, насправді підводна течія. Вона відбувається в свідомості героїні, часом не маючи жодних проявів зовні.

Це роман не про любов, не про смерть стосунків, не про почуття до жінки, не про дорослішання, не про подорож, не про пошуки, не про цінності, не про розчарування, не про щастя. Це роман про все це одночасно. І я дуже сподіваюся, що кожен читач зможе знайти в ньому щось близьке собі, або протилежне собі, але в будь-якому разі не залишиться байдужим , каже Елеонора Сіндєєва.

Роман сповнений символів, вказівників. Тому він стане в пригоді всім подорожнім, всім, хто починає власні пошуки, незалежно від віку, статі, соціального статусу. Як саме? спитайте в автора.

Біографічна довідка:

Елеонора Сіндєєва народилася у 1981 році на Дніпропетровщині. Закінчила Дніпропетровський національний університет за спеціальністю Історія та практична психологія, однак відразу після отримання диплома почала працювати журналістом на телебаченні та у різноманітних виданнях. Член Національної спілки журналістів України.

Писала все своє життя, однак до серйозних та постійних літературних вправ взялася не так давно. У 2008 році написала свій перший роман Скарб, який і став переможцем конкурсу короткого роману Євроформат-2009. Окрім того, у творчому доробку має вже солідну збірку оповідань (яку найближчим часом хотіла б надрукувати), кілька повістей і есеїв та одну п’єсу. Наразі працює над другим романом.

Окрім літератури захоплюється класичною музикою, кінематографом, мистецтвом та фотографією. Мріє відвідати таємничу Нову Зеландію.

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here