10 апреля, Вечір італійської музики «О, моє сонце», Художественный музей

0
39

10 апреля, Вечір італійської музики О, моє сонце, Художественный музей

10 апреля, Вечір італійської музики «О, моє сонце», Художественный музей

У неділю, 10 квітня, о 15.00, Леся Рожкова (фортепіано) та Віталій Рожков (кларнет) виконають мелодії всесвітньо відомих неаполітанських пісень, арій із репертуару оперних зірок Лучано Паваротті, Монсеррат Кабальє та ін.

Цікаво, що саме цього місяця відсвяткує свій день народження Монтсеррат Кабальє прима народилася 12 квітня 1933 року в Барселоні. Світову популярність їй принесла техніка бельканто і виконання ролей у класичних італійських операх. Італійські арії, а також французькі й іспанські Кабальє виконувала й під час свого єдиного 20-хвилинного виступу в Дніпропетровську 29 лютого 2008 року.

І саме у квітні відбувся концерт Лучано Паваротті у Києві. Наша столиця стала одним із 40 міст, де виступив найкращий тенор світу в рамках свого прощального туру. 13 квітня 2005 року в палаці Україна Паваротті виконав, зокрема, партії з опер і неаполітанські пісні.

Музичний вечір О, моє сонце в Художньому музеї дозволить Вам долучитися до творчості цих великих виконавців і поринути в світ музики, що впродовж багатьох десятиліть надихала й наснажувала їх.

Художественный музей

Адрес : ул. Шевченко, 21, Центр (Нагорный – Гагарина пр.) квартал между ул. Гоголя и Клары Цеткин

Тел.: 744-60-35, 47-33-38

Начало: 15:00

Цена билета: 30 грн., для пенсионеров, студентов и детей – 15 грн.

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here