10 грудня, Гурт Вертеп з новою програмою Ігристе”, клуб ДК”

0
13

10 грудня, Гурт Вертеп з новою програмою ‘Ігристе’, клуб ДК



Напередодні свого звітного концерту в Дніпропетровську 10 грудня 2010 року до гурту мандрівних дяків Вертеп долучився ще один персонаж. Ним став козак Мамай за роялем, знаного історика-мамаєзнавця та художника Григорія Іващенка-Дзвінкового.

Тож, напередодні свого 10-ти річного ювілею (8 березня 2011 року), в гурті зявляється свій оберіг-провідник, символ чи-то логотип гурту, якого довго розшукували музиканти Мамай, що грає а роялі.


Таким чином, крім Мамая, в основному складі Вертепу сьогодні грають: Тимофій Хомяк вокал, перкусія, Олексій Бондаренко вокал, гітари, Миколай Константінов барабани, вокал, Олена Завгородня вокал, бандура, Олексій Сосницький 6-тиструнний бас, Роман Яцун скрипка, Артем Кущ клавішні та Андрій Попов – гітари.

В новій програмі ІГРИСТЕ, яку заграє Вертеп, можна буде почути нові пісні відразу з кількох нових альбомів, над записом яких зараз і працюють музиканти.

Кілька нових композицій можна буде скачати вже наступного тижня на сайті

artvertep.com.


За словами лідера гурту Тимофія Хомяка, унікальність сьогоднішнього Вертепу в тому, що кожен учасник гурту є дуже характерним музикантом зі своїм власним почерком та оригінальним баченням музики. Так, Андрій Попов є лідером експериментально-прогресивного гурту JungleMan, Артем Кущ один з засновників ряду джазових проектів, зокрема JazzDoIt, Роман Яцун скрипаль дніпропетровського оперного театру та засновник квартету скрипалів ViArt.



10 грудня, Гурт Вертеп з новою програмою Ігристе, клуб ДК





Танці і лірика, джаз і фанк, народні пісні і вірші сучасних українських поетів у великому етно-фюжн концерті від гурту Вертеп

10 грудня вклубі ДК Дом Кабаре за адресою: Гопнер, 4а о 20:00


Фото:

https://www.facebook.com/pages/Vertep/12974…3731982




Відео:

Кіно-мульт-кліп на пісню Ключ Чом ти не прийшов (live in Armada) Місяць на небі (live in Armada)




МР3:

Їхали козаки.mp3 Славень (Гімн України).mp3


ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here