АНТИТІЛА

0
13

АНТИТІЛА

КВИТКИ онлайн:

https://dnipro.karabas.com/antitila-dnepr

https://www.concert.ua/eventpage/antitila-dnipro

Фізичні каси: https://vk.cc/6fRSwV

ВАРТІСТЬ КВИТКІВ:

Фан-зона – 200 грн. На вході в день концерту – 250 грн.

Сидяча зона (балкон) – 300 грн.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ ! в придбання квитка в сидячу зону НЕ входить БРОНЬ столика.

Забронювати стіл потрібно за телефоном 050 340 27 14, 067 633 07 00.

Дніпро зустрічає Антитіла 18ого березня у концерт-холі Тайм-Аут.

Антитіла зігріють всеукраїнським туром Сонце .

Гурт Антитіла вирушає у великий всеукраїнський тур Сонце на підтримку нового пятого альбому, реліз якого відбувся у грудні 2016 року.

Тур Сонце це нова програма, сучасне світлове шоу, і, як завжди драйв, незабутні емоції та щире спілкування з шанувальниками. Гурт відвідає більше 30 міст України і, крім нових пісень, прихильники зможуть почути улюблені треки з минулих альбомів.

Тарас Тополя: Попередній тур Антитіла пройшов здебільшого аншлаговими концертами по всій країні, ми завітали у тридцять міст і містечок. Тур 2017, на підтримку нового альбому Сонце, буде ще потужнішим! Його географія охопить і прифронтові міста, такі як Сєверодонецьк, Покровське, Краматорськ, Маріуполь, і наш підхід до кожного концерту дуже відповідальний. Без перебільшення, це буде наймасштабніший тур в історії групи. Окрім відомих треків, девять абсолютно нових пісень з альбому Сонце будуть вперше зіграні наживо. Важливо, що при такій широкій географії, ми всюди веземо якісне шоу з відеоекранами, віджеїнгом, сучасним світлом і живим звуком! Це коштує великих зусиль, але ми хочемо донести до всіх куточків країни найвищий рівень виконання і чесну лірику. Ми любимо і поважаємо своїх прихильників, а вони нас віддано чекають і заслуговують на найкращі живі концерти у себе вдома. В тисячні концерт-холи, у драмтеатри і палаци спорту ми привеземо Сонце! І будемо разом, і буде тепло!

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here