The Вйо

0
26

The Вйо

Гурт The ВЙО представив Зелений альбом

Давно улюблений публікою за свій щирий сонячний позитив гурт The ВЙО дарує шанувальникам новий, четвертий за рахунком студійний альбом Зелений. Колектив, що багато років експериментує зі звуком і стилями, зелений альбом вирішив зробити в дусі електронного реггі.

Пікантності платівці також надає наявність в ній цікавих зіркових гостей, друзів та колег по сцені: в народній пісні Вертай Дівче звучить скрипка знаменитого Василя Попадюка, пісню Коляда колектив виконав спільно з прекрасною жіночою групою Врода, а відома пісня Ganja, що давно є візитівкою The ВЙО, записана в новому аранжуванні разом з харизматичним виконавцем J Done. Також в альбом увійшли всім відомі хіти The Best та Радію я, на який нещодавно був представлений сонячний кліп.

Ідея записати альбом в стилі реггі народилася під час нашої поїздки на іспанський фестиваль Rototom Sunsplash 2016 минулого літа. Цей фестиваль повернув мені віру в силу музики реггі, яка жива і має дуже багато прихильників у всьому світі. У моєму особистому хіт-параді Зелений альбом вже стоїть на першому місці. Сподіваюся, слухачам він теж сподобається, – поділився лідер The ВЙО Мирослав Кувалдін.

Зелений альбом вийшов на CD та в інтернеті під лейблом Moon Records.

Офіційна презентація альбому у Києві відбудеться 17 лютого 2017 в клубі Atlas. Навесні в підтримку Зеленого альбому колектив планує тур Україною.

Вартість квитків:

Фан 150грн,

Столи бокові-200грн,

Центральні столики-250,

Квитки на барі МахноПаб, Магдебурзько права,4а, та на Глінки 17, ТЦ СКОРПІОН, ‘SYSU’.

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here