Присяжний (Мотор’Ролла)

0
37

Присяжний (Мотор’Ролла)

24.02

19:00

Присяжний (МоторРолла)

Махно Паб

Вхід 80/100 грн

Варіант сольного виступу фронтмена групи МоторРолла, Сергія Сєні Присяжного існував давно.

Іще в далекому, 2002 муроці, під час літнього відпочинку у Криму, саме сольне виконання Присяжним пісень групи, привернуло увагу столичних функціонерів від шоу бізнесу та підштовхнули до подальшої співпраці, яка триває до цих пір.

Останнім часом стало модним та актуальним виступати у подібному форматі через можливість слухачів бути ближчими до виконавця завдяки майже камерним умовам,у яких проходять подібні виступи, але не варто чекати акустичного анплагту все звучить по рокерські – драйвово та потужно!Такий варіант допомагає розширити коло прихильників творчості групи Моторролла та не може не сприяти популяризації колективу.

Так званою фішкою виступу є оригінальна програма, яка складається як з авторських пісень так і з улюблених композицій особисто Сєні. Це моторролльні: Не дзвонила, не заходила, Забави патриотів, 8 колір, народні: Ой наступала та чорна хмара, Ой на горівогоньгорить та традиційні українські пісні такі як Минає день, Ясени, Києвемій та багатоіншх.

Під час виступу, між піснями у відвідувачів закладу є унікальна можливість поспілкуватися безпосередньо і звиконавцем, який із задоволенням відповість на різні цікаві запитання. Багато хто із прихильників творчості групи МоторРолла відкриють для себе особистість Присяжного із невідомого боку.

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here