Біля Адміністрації Президента вимагали звільнення «Дніпропетровського терориста»

0
6

Біля Адміністрації Президента вимагали звільнення «Дніпропетровського терориста»

6 березня близько півсотні активістів ініціативи 4Reva, рідні та друзі Дмитра Реви провели пікет біля Адміністрації Президента. Акцію підтримали представники Комітету Визволення Політв’язнів та Чорного Комітету

Учасникам акції стандартно не дозволили наблизитися до паркану Адміністрації. Цього разу посилаючись на проведення ремонтних робіт – там начебто відбувалася укладка тротуарної плитки.

Як відомо, Дмитра Реву обвинувачують у пособництві дніпропетровським терористам під час здійснення вибухів у Дніпропетровську 27 квітня 2012 року. Учасники протесту наполягають, що в матеріалах кримінальної справи є всі докази невинуватості Дмитра, проте обвинувачення продовжує ними нехтувати.

Прокурор області Марчук, оперуповноважений Пилипенко, представник Генпрокуратури Гладкий нахабно брешуть. Мій син ні в чому не винен. Це все є в матеріалах справи. Ми не припинимо нашої боротьби, доки мій син не повернеться додому, – заявила під час акції мати Дмитра Зоя Рева.

Звернення з проханням відновити конституційні права Дмитра, порушені незаконними діями слідства, обвинувачення і суду, родичі Дмитра Реви передали представнику Адміністрації президента. Чиновники обіцяли, що нададуть відповідь на звернення протягом двох-трьох днів.

Представники Комітету Визволення Політв’язнів та Чорного комітету наголосили, що сприятимуть підтримці Дмитра Реви. Вони висловили сподівання, що всі фальсифікатори у справі Реви все одно понесуть відповідальність.



Джерело: chorkom.info



Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here