Свідки замовчали, а суддя заховалася: У Дніпропетровську судили депутата-вбивцю

0
29

Торік 30-го листопада колишній голова Зачепилівської райради Харківщини Олег Токар виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся із двома машинами. Загинула одна людина.

Ще восени ДАІ повідомили – чиновник був напідпитку та лишалось лише зясувати ступінь. Але тепер у матеріалах досудового слідства чорним по білому написано – чиновника визнали тверезим аж дві експертизи, а на зустрічну смугу виїхав, бо намагався не збити собаку.

Представники Токара від коментарів ухиляються. Мовчать і свідки. А суддя Індустріального суду Вікторія Ігнатенко, сьогодні просто заховалася від журналістів.

Тож, родичі загиблого 51 річного чоловіка бояться, що винуватець трагедії уникне справедливого покарання.

На засідання суду журналістів не пустили, суддя більше години ховалася в своєму кабінеті, а пізніше викликала Грифон, щоб вигнати журналістів.

Також свідки по даній справі несподівано змінили свідчення, а в матеріалах справи значиться, що чиновник був тверезий.

Довідку, про те, що чиновник, якого звільнили з посади голови райради видали лікарі 6-ї міськлікарні.

Нагадаємо, чиновник, керуючи автомобілем Mitsubishi Pajero, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем Geely, після чого продовжив некерований рух і зіткнувся з автомобілем Mersedes-Bentz-190.

Після зіткнення автомобіль Geely також продовжив некерований рух, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з автомобілем Skoda. В результаті ДТП водій автомобіля Mersedes, 1961 року народження, загинув на місці події, водій автомобіля Mitsubishi Pajero, водій автомобіля Skoda та водій автомобіля Geely отримали тілесні ушкодження.

За словами правоохоронців, у палату до чиновника Зачіпіловского райради Харківської області намагалися прорватися якісь люди, що представилися друзями. Після того, як вони увірвалися в палату, вони намагалися перешкодити роботі слідчих і влаштували штовханину. Друзі чиновника, звинуваченого в скоєнні ДТП, були вигнані з палати за допомогою Беркута.

Сам винуватець засвідчує, що він був тверезий та у аварії звинувачує собаку, що раптово вискочив на дорогу. – У матеріалах справи йдеться, що вибіг собака, і щоб його не збити, він узяв вліво, після чого сталося зіткнення з автомобілем Geely, він зупинився, і в нього врізався мій батько. Це його пояснення, – повідомив син загиблого в ДТП 51-річного військового Дмитро Плаксійов.

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here