Активісти Дніпра об’єднуються проти свавілля влади

0
19

Активісти Дніпра обєднуються проти свавілля влади

Близько півтисячі людей у свій вихідний день зібралися у Дніпрі на Об’єднавчий конгрес громадських організацій, ініційований Громадсько-політичним рухом ‘Справедливість’ Валентина Наливайченка. В залі були присутні представники близько 40 громадських організацій – від волонтерських до бізнесових, а також профспілок, малого та середнього бізнесу, керівники кількох підприємств із різних міст Дніпропетровщини.

Обєднавчою платформою для усіх цих доволі різних людей стала неприпустима корупція, яка просотала всі гілки нашої держави від її керівництва, що загрузло в офшорному скандалі до найменшого чиновника. Кожен з присутніх міг обрати галузь, яка на його думку найбільш корумпована в Україні.

Беззаперечним лідером виявилася судова система, від якої дещо відстали правоохоронні органи. Про яку справедливість ми говоримо в державі, якщо немає законів і покарання за пограбування людей? 5 мільярдів гривень виведено в офшори і сховано від нас з вами, від бюджету. За це має бути жорстке покарання. Всі ці гроші мають бути повернуті і працювати на державу, на армію. Подібні дії в умовах війни це зрада. За зраду має бути найжорсткіше покарання!, – впевнений лідер Справедливості Валентин Наливайченко.

Свої позитивні враження не приховує керівник Центрального штабу Громадсько-політичного руху Справедливість Валентина Наливайченка Руслан Колєсніков. Ми об’єдналися в одну потужну команду заради змін на краще в рідному регіоні і в Україні в цілому. Добре, що ми обговорили як діяти далі, аби не дати знахабнілій владі й надалі руйнувати нашу країну, наше майбутнє та майбутнє наших дітей. Ми будемо діяти, адже наш рух обєднує людей рішучих, в тому числі з бойовим і волонтерським досвідом. Ця влада вже показала свою нездатність до реформ і небажання виконувати задеклароване, далі діяти будемо ми!, – запевнив він однодумців. Далі у планах Справедливості, розповів керівник Центрального штабу Громадсько-політичного руху Справедливість Валентина Наливайченка Руслан Колєсніков, розбудова потужних організацій у кожному регіоні України, аби разом мати змогу протистояти свавіллю влади на місцях.

Активісти Дніпра обєднуються проти свавілля влади

Активісти Дніпра обєднуються проти свавілля влади

Активісти Дніпра обєднуються проти свавілля влади

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here