Правоохоронці викрили два етнічних угруповання наркозлочинців

0
24

Правоохоронці викрили два етнічних угруповання наркозлочинцівПоліцейські ліквідували канал постачання наркотиків між двома регіонами.

10 березня працівники Сьомого управління департаменту протидії наркозлочинності в ході обшуку в місті Кривому Розі задокументували злочинну групу нарковиробників ромської народності, – повідомив начальник підрозділу Олег Ягольник.

У клану драг-дилерів поліцейськими вилучено наркотичний засіб опій ацетильований, загальним обсягом більше 80 мілілітрів, який вони мали намір реалізувати серед наркозалежних городян.

Того ж дня, але вже у Запоріжжі, працівниками Сьомого управління встановлено автомобіль таксі, в салоні якого вилучено той самий опій, загальним обємом 70 мілілітрів. Водій та пасажир виявилися особами ромської народності, з міста Марганця, Дніпропетровської області. Вони налаштували та забезпечували безперебійний канал постачання наркотиків між двома регіонами.

Реалізацію вони здійснювали безконтактним збутом, або ж методом так званих закладок.

На чорному ринку загальний обєм вилученої в обох випадках ширки оцінюється в суму близько 20 тисяч гривень.

На даний момент усе вилучене направлено на експертизу.

За вказаними фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 307 Кримінального кодексу України. За вчинення цих злочинів, фігурантам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 10 років.

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here