Кушать не подано

0
16

Активисты Днепропетровска бьют тревогу. В субботу, 6 февраля, заведующая районо Амур-Нижнеднепровского района обратилась в городское Управление образования с письмом о том, что: У звязку з ситуацією, яка склалась у загальноосвітніх навчальних закладах району, керуючись ст. 16 Закону України Про загальну середню освіту, відповідно до листа Міністерства освіти і науки України № 1/9-253 від 22 травня 2015 року Про структуру 2015/2016 навчального року та навчальні плани загальноосвітніх навчальних закладів щодо встановлення строків проведення канікул, директорами закладів освіти внесені зміни до наказів щодо структури 20115/2016 навчального року та встановлено додаткові зимові канікули з 08.02.2016 року по 10.02.2016 року. У загальноосвітніхнавчальних закладах району:

– видано зміни до наказів, з якими ознайомлено педагогічних працівників,

– проведено розяснювальну роботу серед батьків учнів,

– заплановано проведення заходів щодо організації змістовного дозвілля учнів під час додаткових зимових канікул та охоплення позакласною та позашкільною освітою з 08.02.2016 року по 10.02.2016 року,

– плани заходів додаткових канікул розміщено на офіційних сайтах

закладів освіти та на інформаційних дошках.



Ситуацию ‘яка склалася’ проясняет общественный активист Денис Селин, об этом он написал на своей странице в Facebook. ‘Во вторник прошел конкурс на поставщика и приготовление еды для школ АНД района. Все бы хорошо, но начальник образования решил быстро пропихнуть новую фирму не дожидаясь публикации на сайте госзакупок и выжиданий сроков возможного обжалования. И таки шлет странные письма и срочно прекращает приготовление и поставку еды старыми поставщиками’ – сообщил активист и привел в доказательство документы:







Старому поставщику запрещают поставлять с 8.02, а объявление про признание победителя тендера будет только 10.02.2016 года.



К слову, если новая фирма-поставщик не успеет наладить процесс питания во вверенном районе к концу срока вынужденных каникул – ‘карантин’ могут продлить.



Мы будем следить за развитием событий.



Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here