У рамках підготовки до Євробаскет-2015 розпочато широкомасштабну реконструкцію СК «Метеор»

0
34

У рамках підготовки до Євробаскет-2015 розпочато широкомасштабну реконструкцію СК «Метеор»

На проектування та реконструкцію будівлі універсально-видовищного спортивного палацу «Метеор», який знаходиться у Дніпропетровську, Уряд в цьому році спрямував 72,4 млн грн. Загалом на реконструкцію СК «Метеор» до 2015 року передбачено виділити 200 млн грн.

«Реконструкція спортивного комплексу забезпечить спортсменів Дніпропетровщини та спортсменів з інших областей тренувальними майданчиками під час проведення Євробаскету-2015. Також буде збільшена кількість глядацьких місць до 6 тисяч. А після завершення чемпіонату палац спорту стане оновленим тренувальним майданчиком для дитячо-юнацьких спортивних секцій», – підкреслив керівник регіону Дмитро Колєсніков.

У рамках реконструкції цього об’єкту вже проведена інженерно-геодезична робота, видані та укладені договори техзавдання на комплексне обстеження фундаментів, будівельних конструкцій, мереж та технологічного обладнання «Метеору».

Розпочато ремонт підлоги, стель, оновлюється сантехніка тощо. Також планується реконструкція та покращення фасаду і ремонт козирка палацу спорту.

Голова облдержадміністрації наголосив, що завершити повну реконструкцію «Метеору» планується до 2014 року.

Як повідомлялося раніше, на Дніпропетровщині до Євробаскету-2015 буде збудовано сучасну багатофункціональну арену та нову тренувальну базу. А також будуть збудовані нові термінали та злітно-посадкові смуги Дніпропетровського аеропорту, продовжена реконструкцій доріг міст та районів області.


Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here