26 та 27 квітня на Дніпропетровщині пройде близько 70 святкових Великодніх ярмарків, де можна буде придбати якісну продукцію за цінами товаровиробника

0
17

26 та 27 квітня на Дніпропетровщині пройде близько 70 святкових Великодніх ярмарків, де можна буде придбати якісну продукцію за цінами товаровиробника

Великодній ярмарок у Дніпропетровську проходитиме на площі ім. Леніна протягом двох днів – 26 та 27 квітня з 8 до 15 години. У ньому беруть учать близько 90 сільгосппідприємств з усіх районів області, а також майже 30 представників переробних підприємств регіону. Вони пропонують споживачам придбати овочі, фрукти, молочну продукцію, м’ясо, ковбаси, рибу, яйця, борошно, мед та інші продукти харчування за цінами на 10-15% нижчими середньоринкових.

Під час відвідування заходу Дмитро Колєсніков наголосив, що проводити святкові Великодні ярмарки для Дніпропетровщини вже стало гарною традицією.

«Великдень – це світле свято, коли прийнято збиратися всією родиною. На ярмарках, що розпочалися сьогодні на Дніпропетровщині, мешканці регіону можуть знайти все необхідне для святкового Великоднього столу, – зазначив Дмитро Колєсніков. – Проведення подібних ярмарків із продажу сільськогосподарської продукції – це один з дієвих способів підтримувати стабільну цінову ситуацію на ринку. Вони дають можливість споживачам придбати якісну продукцію за максимально доступними цінами».

Губернатор також підкреслив, що Президент України Віктор Янукович наголошує на необхідності підтримки вітчизняного товаровиробника і захисту його інтересів як на Батьківщині, так і за межами країни.

«Організовуючи продовольчі ярмарки ми дбаємо не тільки про споживачів, а й про товаровиробників області, – додав Дмитро Колєсніков. – Приймаючи участь у таких заходах, вони не сплачують оренду за торгові місця, натомість мають можливість реалізувати свою продукцію та залучити майбутніх постійних покупців».

У Дніпропетровській області на центральних ринках міст та районних центрів кожну суботу та неділю проводяться продовольчі ярмарків. Щотижня відбувається близько 70 ярмарків.

У 2012 році в регіоні відбулося 3570 ярмарків. З початку цього року – вже 1120 ярмарків, на яких реалізовано 4,7 тис тонн продукції на суму 52,8 млн грн. Це дозволило зекономити споживачам близько 5,3 млн грн.


Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here