У 2013 році на Дніпропетровщині буде закуплена сучасна техніка для прибирання доріг, парків та скверів

0
46

У 2013 році на Дніпропетровщині буде закуплена сучасна техніка для прибирання доріг, парків та скверів

У 2013 році на Дніпропетровщині буде закуплена сучасна техніка для прибирання доріг, парків, скверів та інших міських територій. Наразі за завданням губернатора Дмитра Колєснікова йде аналіз відповідних потреб у цій техніці міст регіону. Це унікальні спецмашини, які за допомогою змінних насадок, можуть прибирати сніг, листя, обрізати зелені насадження, здійснювати промивку як доріг, так і дощоприймальних колодязів.

Придбати нову спецтехніку планується спочатку для великих міст області Дніпропетровська, Кривого Рогу, Дніпродзержинська та Павлограда. Як зазначив заступник голови облдержадміністрації Андрій Білоусов, з ініціативою придбати сучасну техніку для прибирання доріг у Дніпропетровській області у 2012 році виступив Олександр Вілкул під час роботи на посаді голови Дніпропетровської облдержадміністрації.

У цьому році за завданням губернатора Дмитра Колєснікова ми проводимо аналіз існуючої в регіоні техніки для прибирання територій. При складанні пропозицій щодо закупки необхідної кількості нових спецмашин враховується наявність на території області сервісних центрів для їх обслуговування. Експлуатація такої техніки посилить в регіоні роботу з благоустрою, особливо з прибирання доріг та їх прилеглих територій, – сказав Андрій Білоусов.

Питання виділення коштів з обласного бюджету для придбання техніки буде розглядатися депутатами на найближчій сесії обласної ради, яка відбудеться 15 березня 2013 року.



Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here