У медицині Дніпропетровщини почав з’являтися такий елемент як сервіс

0
38

У медицині Дніпропетровщини почав з’являтися такий елемент як сервіс

Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков в ефірі 51 каналу в програмі Наживо, яка була присвячена трьом рокам розвитку регіону та країни під керівництвом Президента України Віктора Федоровича Януковича.

Також у програмі взяли участь Віце-премєр-міністр України Олександр Вілкул, голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод та експерти.

Губернатор зазначив, що за останні 3 роки в сучасний лексикон жителів Дніпропетровської області увійшло словосполучення медичний сервіс. Медичний сервіс складається і з нормативів доїзду швидких, і з капітально відремонтованих медичних установи, які після модернізації мають висококласний європейський рівень ремонту. Крім усього іншого медичний сервіс це й висококласне обладнання, яке за останній час надійшло в наші медичні установи. Це і високий рівень надання медичних послуг, – сказав Дмитро Колєсніков.

Губернатор наголосив, що минулого року медичні установи Дніпропетровщини отримали 89 автомобілів швидких, крім цього 346 автомобілів надійшло для первинної медицини. Це дозволило повністю забезпечити всі амбулаторії автомобільним транспортом.

Віце-премєр-міністр України Олександр Вілкул пообіцяв, що цього року за рахунок державного бюджету Дніпропетровська область обов’язково отримає ще нові автомобілі швидкої допомоги. У минулому році майже 90 швидких були придбані для регіону, і в цьому році цифра нових автомобілів швидкої допомоги буде гідною Дніпропетровської області, – сказав Олександр Вілкул.

Також Віце-премєр-міністр запевнив, що держава надасть підтримку Дніпропетровщині і в комп’ютерному забезпеченні медичних установ, і в фінансуванні створення єдиної диспетчерської станції, яка дозволить проводити диспетчеризацію всієї області через супутник.

Губернатор Дніпропетровщини Дмитро Колєсніков зазначив, що у 2013 році продовжиться модернізація обладнання медичних установ та капітальний ремонт амбулаторій. На сьогоднішній день у нас 86% амбулаторій відремонтовано, до кінця року ми плануємо відремонтувати капітально всі 100% амбулаторій, – сказав Дмитро Колєсніков.



Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here