5 квітня, Фестиваль міжвузівського чемпіонату КВН „КаВуН -2011”

0
11

5 квітня, КВН КаВуН -2011

5 квітня, Фестиваль міжвузівського чемпіонату КВН „КаВуН -2011”

Управління у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради вкотре запрошує всіх бажаючих на вечір відпочинку та сміху, присвячений фестивалю міжвузівського чемпіонату КВН КаВуН -2011. Для глядачів це буде насолода, для учасників підтвердження свого позитивного іміджу та досягнення мети, адже головний приз відрядження команди з правом представляти Дніпропетровськ на Міжнародному фестивалі КВН КіВіН, який традиційно проходить на початку року на Чорноморському узбережжі Кавказу в місті Сочі, все ще чекає на них.

Тепер на учасників чекає фестиваль відкритого міжвузівського чемпіонату КВН КаВуН 2011. Фестиваль буде проходити 5 квітня 2011 року в приміщенні актової зали Придніпровської державної академії будівництва та архітектури (вул. Чернишевського, 24-а), в якому візьмуть участь 47 команд не лише міста Дніпропетровськ, а й інших міст України: Києва, Харкова, Кривого Рогу, Дніпродзержинська, Донецька.

Для багатьох команд минулих років чемпіонат став сходинкою для подальших успіхів у КВНівській діяльності, що сприяло підвищенню позитивного іміджу вищих навчальних закладів, які вони представляли та Дніпропетровщини в цілому. Управління у справах сімї та молоді має надію, що і цей рік не стане виключенням.

Високий статус чемпіонату підтверджує постійна участь у роботі журі представників однієї з найбільш титулованої команди за всі роки існування КВН Театру КВН ДГУ, а доказом доступності чемпіонату КаВуН є той факт, що, на відміну від інших подібних ліг, що існують в Україні (зокрема, в Дніпропетровську) та близькому зарубіжжі, для участі в чемпіонаті не має необхідності сплачувати організаційні внески.

Організатори сподіваються, що цьогорічний чемпіонат стане справжньою яскравою подією у студентському та культурному житті нашого міста.

Довідки за телефонами: 744 14 56 та 742 83 37

5 квітня 2011 року

початок о 18.00

в актовій залі Придніпровської

державної академії

будівництва та архітектури

(вул. Чернишевського, 24-а)

Придніпровська державна академія будівництва та архітектури

Адрес: ул. Чернышевского, 24 а, г. Днепропетровск, 49600

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here